Kasko osiguranje

Kontakt centar

Besplatni tel. 0800 5000
(pon - pet 08-20, sub 09-15)

Upišite vašu adresu

(npr. Heinzelova 70, Zagreb)

Vaš odštetni zahtjev možete prijaviti:

Moj Allianz - portal za klijente

Pregled polica osiguranja, prijava štete, statusi prijavljenih šteta, uplate, isplate...


Upišite podatke za prijavu

Brojevi telefona usluga na raspolaganju klijentima po određenim policama osiguranja:

U Hrvatskoj
U inozemstvu
  • Pomoć u slučaju bolesti ili nezgode: 00431 525 03 6240 (uz Putno osiguranje)
  • Pomoć na cesti: 00431 525 03 6240 (uz Euro+)

  Koliko vam je stalo do vašeg automobila?

Koliko vam je stalo do vašeg automobila?
  • Ne brinite o troškovima na autu, čak niti kada se dogode vašom krivnjom
  • Isplata štete u svega 5 dana od prikupljanja dokumentacije
  • Odaberite pravi paket osiguranja prema svojim željama
  • Najbolji omjer cijene i kvalitete kasko osiguranja

Ugovori odmah

Allianz Auto

Jer pametno je zaštititi svoje vrijednosti.

  Izaberite svoj paket kasko osiguranja

<strong>Auto protekt</strong>
Auto protekt

Osiguranje Auto protekt

Nije vam toliko bitno ima li vaš auto ogrebotinu s parkirališta i sigurno nećete oštetiti vaš auto izvan prometa, ali vam je bitno da ste osigurani u slučaju da skrivite sudar, što se svakome može dogoditi?

Osiguranjem Auto protekt vozilo je osigurano od sljedećih rizika:

  • Sudar s drugim vozilom do kojeg je došlo krivnjom ili djelomičnom krivnjom vozača vozila osiguranog po Auto Protektu
  • Krađa vozila, provalna krađa, protupravno oduzimanje vozila u namjeri da se uporabi za vožnju

Osigurati se mogu vozila snage do 130 kW, a izračun premije je vrlo jednostavan:

  • Vozila snage do 84 kW - 866 kuna
  • Vozila snage preko 84 do 130 kW - 1.287 kuna

Uvjeti osiguranja

Ugovori odmah

<strong>Totalna šteta</strong>
Totalna šteta

Osiguranje Totalna šteta

Imate vozilo između 5 do 14 godina starosti i važna vam je zaštita za slučaj krađe ili uništenja vašeg auta uz povoljnu cijenu auto osiguranja?

Saznajte više

Uvjeti osiguranja

Ugovori odmah

<strong>Super kasko / Smart kasko</strong>
Super kasko / Smart kasko

Super kasko i Smart kasko osiguranje

Super kasko nudi pokriće po principu osiguranja svih rizika. To znači da su osim najčešćih rizika – prometnih nezgoda, krađe, oluje, tuče i zlonamjernih postupaka trećih osoba – pokrivene i one „čudne“ životne situacije kojih se teško sjetiti kad razmišljate o onome što se može dogoditi vašem automobilu.

Smart kasko nudi ista pokrića rizika kao Super kasko s time da u naknadi prijavljene štete sudjelujte s fiksno određenim iznosom vlastitim sredstvima (franšizom), a ostatak plaća Allianz. Optimalno rješenje zaštite automobila za oprezne i savjesne vozače! 

Uvjeti osiguranja

Ugovori odmah

<strong>Zaštita stakla</strong>
Zaštita stakla

Stakla na vozilu su česta meta letećih kamenčića i stradavaju svakodnevno. Na žalost, najmanja pukotina uzrokuje zamjenu jer se vozilo smatra tehnički neispravnim.

Osiguranje djelomičnog kaska “Osiguranje stakla” osigurava lom i oštećenje standardno ugrađenog stakla na motornim vozilima, osim stakala na svjetlima i zrcalima.

Naši klijenti često zbog male premije ugovaraju ovo osiguranje uz super ili smart kasko kako se u slučaju oštećenja stakla ne bi trebali naplaćivati iz punog kaska pa na taj način štite bonus od manjih šteta.

Također se ovo osiguranje može ugovoriti povrh dodatnih kasko osiguranja koja u sebi ne sadrže pokriće svih rizika loma stakla.

Osiguranje stakla je moguće ugovoriti za vozila snage do 84 kW, a premija počinje već od od 309 kuna godišnje.

Uvjeti osiguranja

Ugovori odmah

  Kako ugovoriti?

Kupi online

Brzo i jednostavno online ugovorite osiguranje i iskoristite 15% popusta

Kupi onlineKupi online
 

Nazovi službu za klijente

Pomoći ćemo vam u izboru osiguranja prilagođenog vama.

Nazovi službu za klijentePošalji email
 

Kontaktiraj zastupnika

Nemate svojeg zastupnika? Ostavite nam kontakt podatke i javit ćemo vam se.

Kontaktiraj zastupnikaDogovori sastanak
 

  Zaštitite svoje vrijednosti

Allianz auto osiguranje

Povratak na Auto osiguranjeNatrag
 

Obvezno auto osiguranje

Unatoč tome što je obveza osiguranja trećih osoba u prometu i njihove imovine regulirana zakonom, uz nas se možete pouzdati da ćemo biti uz vas što god se dogodilo.

Saznajte više
 

Osigurajte sebe i svoje suputnike - osiguranje od nezgode

Pomažemo vam brinuti se o svojim putnicima onako kako zaslužuju jer znamo da su vam jako važni. Njihova sigurnost je neprocjenjiva, ali kod nas vrlo priuštiva.

Saznajte više
 

  Oblikujte svoj paket osiguranja automobila

Oblikujte svoj paket osiguranja automobila

Svi auti trebaju zaštitu, a mi imamo rješenje baš za svaki auto i za svaki džep. Recite nam što vam je važno i savjetovat ćemo vam paket osiguranja prilagođen upravo vama.

* obavezno polje
 

Vaš automobil svakodnevno je izložen brojnim opasnostima i događajima koji mu mogu umanjiti vrijednost, a vama ugroziti budžet i omesti planove.
Razmislite za koje od dolje navedenih rizika želite prepustiti brigu Allianzu.
Događaje koji su manje vjerojatni da vam se dogode i njihov trošak ste spremni preuzeli na sebe ostavite isključene.

Recite nam nešto o svom autu

* obavezno polje
* obavezno polje

Vaših 50% bonusa za obvezno osiguranje je sigurno kod nas. Ne gubite ga čak i u slučaju da skrivite nezgodu.

Želite li se pobrinuti da čak i u slučaju da skrivite nezgodu bonus ostane netaknut? To je sada moguće uz manju naknadu, a kad dostignete 50% bonusa ovu mogućnost ćemo Vam pokloniti. Vrijedi sačuvati što ste postigli do sada.

Savjetujemo Vam

Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti

Cijena obveznog osiguranja za Vas iznosi {{ data.iznosAO }} kn, a uz nju Vam poklanjamo HR+ asistenciju na cesti. Ugovorite online i ostvarite 15% popusta na kompletno auto osiguranje.

Zaštita bonusa za obvezno osiguranje

Bonus se stječe godinama bez štete. Korak unazad je uvijek nezgodna stvar, ali za dodatnih {{ data.iznosZadrzavanjaBonusa }} kn štitite Vaš bonus koji nećemo dirati u slučaju da skrivite štetu. Isplati se. Želimo da što prije dođete do 50%, a tada ćemo Vam ovaj dodatak pokloniti.

Zaštita bonusa za obvezno osiguranje

Očito ste savjestan vozač i Vaš „teško“ stečeni bonus od 50% nećemo dirati prilikom prve štete. Smatrajte to našim poklonom.

Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja

Uz policu obveznog osiguranja za {{ data.modulNezgodaIznos }} kn možete ugovoriti dodatno osiguranje od nezgode za vozača i putnike, koje uključuje rizike smrti i trajnog invaliditeta.

Osiguranje vozača od ozljede AO XL

Ovim osiguranjem za {{ data.modulAOXLiznos }} kn vozač koji je skrivio nesreću ostvaruje naknadu za pravno priznati oblik neimovinske štete nastale uslijed tjelesnih ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći sa svotom pokrića od 250.000 kn uz sudjelovanje u šteti od 10.000 kn.

Asistencija na cesti EURO+

Pokriće EURO+ za cijenu od 166 kn pruža pomoć na cesti na području Hrvatske i u svim europskim državama osim Rusije, Bjelorusije, Ukrajine, Latvije, Estonije i Litve. Uz brzi dolazak i pokušaj osposobljavanja vozila, uključeno je i izvlačenje, prijevoz vozila, čuvanje i dostava vozila nakon popravka, asistencija prilikom puknuća gume, nedostatka ili točenja krivog goriva te gubitka, loma ili zaključavanja ključeva vozila.

Asistencija na cesti EURO+ (0kn)

Pokriće EURO+ pruža pomoć na cesti na području Hrvatske i u svim europskim državama osim Rusije, Bjelorusije, Ukrajine, Latvije, Estonije i Litve. Uz brzi dolazak i pokušaj osposobljavanja vozila, uključeno je i izvlačenje, prijevoz vozila, čuvanje i dostava vozila nakon popravka, asistencija prilikom puknuća gume, nedostatka ili točenja krivog goriva te gubitka, loma ili zaključavanja ključeva vozila. Uz Super kasko ovo pokriće Vam poklanjamo.

Osiguranje stakla

Lom i oštećenje standardno ugrađenog stakla na motornom vozilu je situacija koja se događa često, a za {{ data.modulZastitaStaklaIznos }} kn sigurni ste da na primjer vjetrobransko staklo u koje je doletio kamenčić bude zamijenjeno u najkraćem roku. Ugovorite online uz 10% popusta.

Nalet na životinju

Nalet na manju životinju pri brzini od 70 km/h može izazvati veliku materijalnu štetu na vozilu, a zakon kaže da se zbog naleta divljači odgovara po načelu krivnje. Kako se ne biste našli u situaciji da sami morate pokriti troškove popravka automobila, za premiju od {{ data.modulNaletNaZivotinjeIznos }} kn možete taj rizik otkloniti. Ugovorite online uz 10% popusta.

Auto protekt

Auto vam treba što prije opet na cesti i zato je za vas Auto Protekt – zaštita u slučaju sudara s drugim vozilom do kojeg je došlo vašom punom ili djelomičnom krivnjom te krađe i razbojstva. Za svega {{ data.modulAutoProtektIznos }} kn. Ugovorite online uz 10% popusta.

Totalna šteta

Ne zanimaju vas sitne udubine i ogrebotine? Važna vam je samo naknada za slučaj krađe ili uništenja vašeg auta i povoljna cijena osiguranja? Za dodatnih {{ data.modulTotalnaStetaIznos }} kn U slučaju uništenja vozila isplaćuje se ugovoreni iznos osiguranja, a ostaci vozila ostaju Vama, dok se kod krađe vozila isplaćuje ugovoreni iznos osiguranja uvećan za 20%. Ugovorite online uz 10% popusta.

Smart kasko sa sudjelovanjem u šteti

Oprezan ste i savjestan vozač te smatrate da zaslužujete nižu cijenu osiguranja? Zauzvrat ste spremni sudjelovati u svakoj šteti s određenim iznosom. Ovo osiguranje, uz značajno nižu premiju, pruža isto pokriće kao i Super kasko, a iznos koji ćete platiti vlastitim sredstvima u slučaju štete određuje se prema novonabavnoj cijeni vašeg vozila. Javite nam se za ponudu ili ugovorite online uz 15% popusta.

Super kasko

Super kasko nudi pokriće po principu osiguranja svih rizika. To znači da su osim najčešćih rizika – prometnih nezgoda, krađe, oluje, tuče i zlonamjernih postupaka trećih osoba – pokrivene i one „čudne“ životne situacije kojih se teško sjetiti kad razmišljate o onome što se može dogoditi vašem automobilu. Govorimo o psu koji je ogrebao auto i izgrizao branik, mački koja je završila u motoru ili kvaru na cjevovodu zbog kojeg vaš auto izgleda poput akvarija. I upravo je zbog toga Super! Javite nam se za ponudu ili ugovorite online uz 15% popusta.

Za {{data.moduliIznosTotal}} kn dobivate zaštitu vašeg automobila kreiranu prema vašim potrebama. Super/Smart kasko nije uključen u ovu cijenu. Kontaktirajte nas za ponudu ili ugovorite online uz 10% popusta. Super/Smart kasko nije uključen u ovu cijenu. Kontaktirajte nas za ponudu ili ugovorite online uz 10% popusta.

Izračun za jednokratno plaćanje i uključuje porez. Informativnog je karaktera i ne predstavlja ponudu. Možete platiti do 10 rata.

S Allianz osiguranjem automobila izabrali ste kvalitetu i ugled koji ulijeva povjerenje svim sudionicima u prometu. U slučaju štete, ona će vam biti isplaćena samo 5 dana od kompletiranja dokumentacije. Kontaktirajte nas za osiguranje koje nudi najviše za vaš novac.

Izračun je poslan na Vašu e-mail adresu.

Potražite najbližu poslovnicu Ugovorite online i uštedite 15%