1. put AZ

Tu smo za vas!

Rado ćemo vam pomoći u pronalasku prilagođenih rješenja za vaše osigurateljne potrebe.

Tel.: 01/4579-984

Mob.: 099/3670-485

 

e-mail: ivica.grgic@allianz.hr

 

 

 

WEBSHOP AGENCIJE

 

  Opće informacije

O meni
Ivica Grgić

Ivica Grgić
Diplomirao sam 1989. godine na Tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Više godinabavio sam se poslovima prodaje, između ostalog i kao zastupnik u osiguranju u Allianz Zagreb d.d. u razdoblju od 2010. do 2015. Nakon stjecanja potrebne licence za obavljanje djelatnosti zastupanja u osiguranju pri HANFA-i, otvorio sam agenciju 1. put AZ d.o.o. za zastupanje u osiguranju. Slobodno nam se obratite za sve vrste osiguranja: životna osiguranja, osiguranje imovine, osiguranja motornih vozila, osiguranja od odgovornosti, nezgode, putna zdravstvena osiguranja, transportna osiguranja i ostalo.

ivica.grgic@allianz.hr

Kako do nas
Radno vrijeme

Prema dogovoru

  Dopunsko zdravstveno osiguranje s povratom premije!

Dopunsko zdravstveno osiguranje s povratom premije!

Allianz u svojoj ponudi ima novi proizvod dopunskog zdravstvenog osiguranja!  Možete ga ugovoriti po odličnoj cijeni, a za povrat troškova dovoljan je Vaš smartphone i mobilna aplikacija m-Allianz.

U slučaju potrebe za bolničkim liječenjem ili specijalističkim pretragama,  iznosi participacija u osnovnom zdravstvenom osiguranju mogu iznositi do nekoliko stotina, pa i tisuća kuna po jednoj usluzi.  Allianz Dopunsko nadoknadit će Vam troškove participacija u zdravstvenoj zaštiti, a ukoliko se dodatno ugovori pokrivaju se i troškovi participacija za lijekove s dopunske (B) liste lijekova. 

Mjesečna cijena ovisi o odabranom paketu osiguranja i starosti osigurane osobe:

Premije (1)

Allianz Dopunsko u potpunosti je digitalizirano te povrat plaćenih participacija ostvarujete na brz i jednostavan način podnošenjem zahtjeva preko mobitela i m-Allianz aplikacije ili web obrasca, bez potrebe za dolaskom u poslovnicu! 

Više...

Auto budućnosti

Auto budućnosti

Postojat će automobili bez vozača, automobili će se moći hakirati poput računala, a možda ćete moći i odspavati pet do šest sati za vrijeme vožnje od Zagreba do Dubrovnika ili od Osijeka do Münchena.

Više...
10 stvari koje trebate napraviti prije polaska na put

10 stvari koje trebate napraviti prije polaska na put

Prije odlaska na put dobro zatvorite vodu, provjerite jeste li zatvorili plin, ne ostavljajte prozore poluotvorenima...

Više...
Ne dopustite zimi da vas iznenadi

Ne dopustite zimi da vas iznenadi

Strahujete od europskih cesta zimi? Ovo je popis mjera opreza i savjeta koji će vam ukloniti stres.

Više...