Allianz Kalinski

Tu smo za vas!

Rado ćemo vam pomoći u pronalasku prilagođenih rješenja za vaše osigurateljne potrebe.

Kontakt informacije

Mob:  098 727 828

          099 3670 561

Fax:   01 2790 503

 

e-mail: milan.kalinski@allianz.hr

 

 

WEBSHOP AGENCIJE

 

    Opće informacije

  O nama
  Milan Kalinski

  Milan Kalinski
  Vlasnik agencije Allianz Kalinski d.o.o.
  Surađujemo s osiguranjem Allianz Zagreb d.d. od 2007. godine, a svoje iskustvo, znanje i uspješnost izgradili smo s istim brandom od dolaska na naše tržište osiguranja u poslovima savjetovanja i prodaje osigurateljnih proizvoda.
  Svi djelatnici naše agencije posjeduju ovlaštenje HANFA-e te redovno nadograđujemo znanje u skladu s poslovnom politikom Allianz Zagreb d.d.

  milan.kalinski@allianz.hr

  Radno vrijeme

  PON - PET

  08:00 - 16:00

  Kako do nas

    Dopunsko zdravstveno osiguranje s povratom premije!

  Dopunsko zdravstveno osiguranje s povratom premije!

  Allianz u svojoj ponudi ima novi proizvod dopunskog zdravstvenog osiguranja!  Možete ga ugovoriti po odličnoj cijeni, a za povrat troškova dovoljan je Vaš smartphone i mobilna aplikacija m-Allianz.

  U slučaju potrebe za bolničkim liječenjem ili specijalističkim pretragama,  iznosi participacija u osnovnom zdravstvenom osiguranju mogu iznositi do nekoliko stotina, pa i tisuća kuna po jednoj usluzi.  Allianz Dopunsko nadoknadit će Vam troškove participacija u zdravstvenoj zaštiti, a ukoliko se dodatno ugovori pokrivaju se i troškovi participacija za lijekove s dopunske (B) liste lijekova. 

  Mjesečna cijena ovisi o odabranom paketu osiguranja i starosti osigurane osobe:

  Premije (1)

  Allianz Dopunsko u potpunosti je digitalizirano te povrat plaćenih participacija ostvarujete na brz i jednostavan način podnošenjem zahtjeva preko mobitela i m-Allianz aplikacije ili web obrasca, bez potrebe za dolaskom u poslovnicu! 

  Više...