AM CONSULTING I ZASTUPANJE

Tu smo za vas!

Rado ćemo vam pomoći u pronalasku prilagođenih rješenja za vaše osigurateljne potrebe.

Kontakt informacije

Tel.: 01 4653 640


Mob.: 099 2233 200

          095 5813 031

 

e-mail: ana.moricmatic@allianz.hr

 

 

 

WEBSHOP AGENCIJE

 

    Opće informacije

  O meni
  Ana Morić Matić

  Ana Morić Matić
  AM CONSULTING I ZASTUPANJE D.O.O. je licencirana agencija od strane HANFA-e te kao takva Vaš pouzdani poslovni partner za sigurnost i zaštitu Vas, Vaše obitelji, imovine i poslovanja.

  Ana Morić Matić, direktor agencije svoje 20-godišnje iskustvo i znanje je stekla radeći u financijskom sektoru i Allianz Zagreb d.d. gdje je osvojila višestruke nagrade i priznanja kao jedna od najboljih i najuspješnijih zastupnika u prodaji osiguranja. Kao posebnu pogodnost, slijedeći tehnološki napredak svim sadašnjim i budućim klijentima nudimo i online ugovaranje osiguranja automobilske odgovornosti, putnog osiguranja, osiguranja imovine i privatne odgovornosti, a za životna osiguranja i osiguranje Vašeg poslovanja stojimo Vam na usluzi u našem uredu Selska 136-138.

  ana.moricmatic@allianz.hr

  Kako do nas
  Radno vrijeme

  Prema dogovoru

    Dopunsko zdravstveno osiguranje s povratom premije!

  Dopunsko zdravstveno osiguranje s povratom premije!

  Allianz u svojoj ponudi ima novi proizvod dopunskog zdravstvenog osiguranja!  Možete ga ugovoriti po odličnoj cijeni, a za povrat troškova dovoljan je Vaš smartphone i mobilna aplikacija m-Allianz.

  U slučaju potrebe za bolničkim liječenjem ili specijalističkim pretragama,  iznosi participacija u osnovnom zdravstvenom osiguranju mogu iznositi do nekoliko stotina, pa i tisuća kuna po jednoj usluzi.  Allianz Dopunsko nadoknadit će Vam troškove participacija u zdravstvenoj zaštiti, a ukoliko se dodatno ugovori pokrivaju se i troškovi participacija za lijekove s dopunske (B) liste lijekova. 

  Mjesečna cijena ovisi o odabranom paketu osiguranja i starosti osigurane osobe:

  Premije (1)

  Allianz Dopunsko u potpunosti je digitalizirano te povrat plaćenih participacija ostvarujete na brz i jednostavan način podnošenjem zahtjeva preko mobitela i m-Allianz aplikacije ili web obrasca, bez potrebe za dolaskom u poslovnicu! 

  Više...

  Auto budućnosti

  Auto budućnosti

  Postojat će automobili bez vozača, automobili će se moći hakirati poput računala, a možda ćete moći i odspavati pet do šest sati za vrijeme vožnje od Zagreba do Dubrovnika ili od Osijeka do Münchena.

  Više...
  10 stvari koje trebate napraviti prije polaska na put

  10 stvari koje trebate napraviti prije polaska na put

  Prije odlaska na put dobro zatvorite vodu, provjerite jeste li zatvorili plin, ne ostavljajte prozore poluotvorenima...

  Više...
  Ne dopustite zimi da vas iznenadi

  Ne dopustite zimi da vas iznenadi

  Strahujete od europskih cesta zimi? Ovo je popis mjera opreza i savjeta koji će vam ukloniti stres.

  Više...