AZ Blažek

Tu smo za vas!

Rado ćemo vam pomoći u pronalasku prilagođenih rješenja za vaše osigurateljne potrebe.

Tel.:     040 314 003
            040 601 540

Mob.: 099 3670 513

 

e-mail: ivan.blazek@allianz.hr

 

 

WEBSHOP AGENCIJE

 

  Opće informacije

O meni
Ivan Blažek

Ivan Blažek
Ekskluzivna agencija je nastavak stečenih znanja i bogatog 16-godišnjeg iskustva u području osiguranja na poslovima voditelja prodaje u Allianz Zagreb d.d. U svome poslu pokušavamo biti drugačiji i opravdati povjerenje koje su nam ukazali dugogodišnji klijenti. Naši djelatnici su stručne i kvalificirane osobe s iskustvom na području osiguranja te posjeduju licencu izdanu od strane HANFE. Bez obzira je li Vam potreban savjet oko osiguranja imovine, auto osiguranja ili pomoć oko izbora životnog ili zdravstvenog osiguranja, dobrovoljne mirovinske štednje ili ulaganja u investicijske fondove Allianz Investa, stojimo Vam na raspolaganju. Za Vas potpuno besplatno odradimo analizu trenutnih pokrića, predlažemo poboljšanja i izrađujemo prijedlog osigurateljnog pokrića koji je prilagođen Vašim potrebama.
Sa zadovoljstvom Vas iščekujemo!

ivan.blazek@allianz.hr

Kako do nas

  Dopunsko zdravstveno osiguranje s povratom premije!

Dopunsko zdravstveno osiguranje s povratom premije!

Allianz u svojoj ponudi ima novi proizvod dopunskog zdravstvenog osiguranja!  Možete ga ugovoriti po odličnoj cijeni, a za povrat troškova dovoljan je Vaš smartphone i mobilna aplikacija m-Allianz.

U slučaju potrebe za bolničkim liječenjem ili specijalističkim pretragama,  iznosi participacija u osnovnom zdravstvenom osiguranju mogu iznositi do nekoliko stotina, pa i tisuća kuna po jednoj usluzi.  Allianz Dopunsko nadoknadit će Vam troškove participacija u zdravstvenoj zaštiti, a ukoliko se dodatno ugovori pokrivaju se i troškovi participacija za lijekove s dopunske (B) liste lijekova. 

Mjesečna cijena ovisi o odabranom paketu osiguranja i starosti osigurane osobe:

Premije (1)

Allianz Dopunsko u potpunosti je digitalizirano te povrat plaćenih participacija ostvarujete na brz i jednostavan način podnošenjem zahtjeva preko mobitela i m-Allianz aplikacije ili web obrasca, bez potrebe za dolaskom u poslovnicu! 

Više...

Auto budućnosti

Auto budućnosti

Postojat će automobili bez vozača, automobili će se moći hakirati poput računala, a možda ćete moći i odspavati pet do šest sati za vrijeme vožnje od Zagreba do Dubrovnika ili od Osijeka do Münchena.

Više...
10 stvari koje trebate napraviti prije polaska na put

10 stvari koje trebate napraviti prije polaska na put

Prije odlaska na put dobro zatvorite vodu, provjerite jeste li zatvorili plin, ne ostavljajte prozore poluotvorenima...

Više...
Ne dopustite zimi da vas iznenadi

Ne dopustite zimi da vas iznenadi

Strahujete od europskih cesta zimi? Ovo je popis mjera opreza i savjeta koji će vam ukloniti stres.

Više...