AZ Gabrić

Tu smo za vas!

Rado ćemo vam pomoći u pronalasku prilagođenih rješenja za vaše osigurateljne potrebe.

Kontakt informacije

Tel.:   051 322 559

Mob.: 099 3670 385


e-mail: dario.gabric@allianz.hr

     

 

 

WEBSHOP AGENCIJE

 

    Opće informacije

  O meni
  Dario Gabrić

  Dario Gabrić
  Allianz već više od15 godina posluje na otoku Rabu kao zastupstvo jedne od najvećih osiguravajućih tvrtki na svijetu. Dio te priče na otoku od nedavno se nastavio kroz agenciju za zastupanje u osiguranju, AZ Gabrić.
  Ja, kao vlasnik agencije, imam odgovornost Vama i Vašoj obitelji pružiti sigurnost kroz proizvode koje nudimo. Naravno, uz pomno promatranje Vaših potreba, naša ponuda se prilagođava uvjetima koje ste sami postavili.
  Počevši kao zastupnik, već sam nekoliko godina u osiguranju i susretao sam se sa mnogim potrebama ljudi, a potrebe njihovih života ili za njihove imovine su uvijek različite, stoga svakom klijentu pristupamo individualno i na taj način možemo i najbolje ponuditi. Ono što nas krasi je iskustvo koje smo stekli upijajući potrebe ljudi kroz niz godina rada u osiguranja. Na taj način ćete i prepoznati kvalitetu dolaskom kod nas.

  dario.gabric@allianz.hr

  Kako do nas
  Radno vrijeme

  PON - PET

  08:00 - 16:00

  SUB

  08:00 - 13:00  

    Dopunsko zdravstveno osiguranje s povratom premije!

  Dopunsko zdravstveno osiguranje s povratom premije!

  Allianz u svojoj ponudi ima novi proizvod dopunskog zdravstvenog osiguranja!  Možete ga ugovoriti po odličnoj cijeni, a za povrat troškova dovoljan je Vaš smartphone i mobilna aplikacija m-Allianz.

  U slučaju potrebe za bolničkim liječenjem ili specijalističkim pretragama,  iznosi participacija u osnovnom zdravstvenom osiguranju mogu iznositi do nekoliko stotina, pa i tisuća kuna po jednoj usluzi.  Allianz Dopunsko nadoknadit će Vam troškove participacija u zdravstvenoj zaštiti, a ukoliko se dodatno ugovori pokrivaju se i troškovi participacija za lijekove s dopunske (B) liste lijekova. 

  Mjesečna cijena ovisi o odabranom paketu osiguranja i starosti osigurane osobe:

  Premije (1)

  Allianz Dopunsko u potpunosti je digitalizirano te povrat plaćenih participacija ostvarujete na brz i jednostavan način podnošenjem zahtjeva preko mobitela i m-Allianz aplikacije ili web obrasca, bez potrebe za dolaskom u poslovnicu! 

  Više...