AZ Hrpalo

Tu smo za vas!

Rado ćemo vam pomoći u pronalasku prilagođenih rješenja za vaše osigurateljne potrebe.

Kontakt informacije

Tel.:   043 245 395

Mob.: 098 1663 541

Fax.:  043 245 395

         

e-mail: nikolina.hrpalo@allianz.hr

 

 

WEBSHOP AGENCIJE

 

    Opće informacije

  O meni
  Nikolina Hrpalo

  Nikolina Hrpalo
  Osiguranjem se bavim od 2013. godine, u sklopu proširenja opsega poslovanja i usluga koje inače pružam pravnim i fizičkim osobama. Temeljem Ovlaštenja za obavljanje poslova zastupanja u osiguranju, izdanog od Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga, osnovan je AZ HRPALO, obrt za zastupanje u osiguranju, Nikolina Hrpalo, Trg hrvatskih branitelja 21b, Bjelovar koji ekskluzivno zastupa Allianz Zagreb d.d. Agencija temeljem ugovora s Allianz Zagreb d.d. obavlja poslove zastupanja u osiguranju kao eksluzivni zastupnik kuće Allianz Zagreb d.d.. Sukladno navedenome pružam usluge savjetovanja te zastupam Allianz pri interesu potencijalnog klijenta za sve proizvode životnih i neživotnih osiguranja.

  nikolina.hrpalo@allianz.hr

  Radno vrijeme

  Prema dogovoru

  Kako do nas

    Dopunsko zdravstveno osiguranje s povratom premije!

  Dopunsko zdravstveno osiguranje s povratom premije!

  Allianz u svojoj ponudi ima novi proizvod dopunskog zdravstvenog osiguranja!  Možete ga ugovoriti po odličnoj cijeni, a za povrat troškova dovoljan je Vaš smartphone i mobilna aplikacija m-Allianz.

  U slučaju potrebe za bolničkim liječenjem ili specijalističkim pretragama,  iznosi participacija u osnovnom zdravstvenom osiguranju mogu iznositi do nekoliko stotina, pa i tisuća kuna po jednoj usluzi.  Allianz Dopunsko nadoknadit će Vam troškove participacija u zdravstvenoj zaštiti, a ukoliko se dodatno ugovori pokrivaju se i troškovi participacija za lijekove s dopunske (B) liste lijekova. 

  Mjesečna cijena ovisi o odabranom paketu osiguranja i starosti osigurane osobe:

  Premije (1)

  Allianz Dopunsko u potpunosti je digitalizirano te povrat plaćenih participacija ostvarujete na brz i jednostavan način podnošenjem zahtjeva preko mobitela i m-Allianz aplikacije ili web obrasca, bez potrebe za dolaskom u poslovnicu! 

  Više...

  Auto budućnosti

  Auto budućnosti

  Postojat će automobili bez vozača, automobili će se moći hakirati poput računala, a možda ćete moći i odspavati pet do šest sati za vrijeme vožnje od Zagreba do Dubrovnika ili od Osijeka do Münchena.

  Više...
  10 stvari koje trebate napraviti prije polaska na put

  10 stvari koje trebate napraviti prije polaska na put

  Prije odlaska na put dobro zatvorite vodu, provjerite jeste li zatvorili plin, ne ostavljajte prozore poluotvorenima...

  Više...
  Ne dopustite zimi da vas iznenadi

  Ne dopustite zimi da vas iznenadi

  Strahujete od europskih cesta zimi? Ovo je popis mjera opreza i savjeta koji će vam ukloniti stres.

  Više...