AZ Koloper

Tu smo za vas!

Rado ćemo vam pomoći u pronalasku prilagođenih rješenja za vaše osigurateljne potrebe.

Tel.: 01 4653 545


Mob.: 099 3670 920

 

e-mail: gordana.koloper@allianz.hr

 

 

WEBSHOP AGENCIJE

 

  Opće informacije

O meni
Gordana Koloper

Gordana Koloper
AZ KOLOPER je mlada agencija s višegodišnjim iskustvom svojih djelatnika. 15 godina rada u osiguranju omogućuje nam da klijentima dajemo cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu. Svakom klijentu pristupamo jedinstveno, uzimamo u obzir specifične potrebe i mogućnosti, a kao rješenje koristimo široku paletu Allianz proizvoda.

Cilj nam je s klijentom ostvariti dugoročnu suradnju koja se neće bazirati isključivo na poslovnim kontaktima. Ukoliko želite kvalitetnu i profesionalnu uslugu, obratite nam se s povjerenjem. Zadovoljstvo će nam biti izraditi Vam ponudu osiguranja, a ukoliko ostane pitanja s Vaše strane, tu smo da na njih i odgovorimo. Pošaljite upit ili nazovite. Čekamo Vas!

gordana.koloper@allianz.hr

Kako do nas
Radno vrijeme

Prema dogovoru

  Allianz Prospekt višekratni - osiguranje života u kojem imate prvu i zadnju riječ

Allianz Prospekt višekratni - osiguranje života u kojem imate prvu i zadnju riječ

Allianz Prospekt višekratni je osiguranje života s ulaganjem u košarice investicijskih fondova uz pokriće za slučaj smrti osiguranika. To vam, kao ugovaratelju osiguranja, daje mogućnost zaštite obitelji u slučaju najgoreg te ostvarivanja prinosa u trenutku kada se odlučite za otkup osiguranja.
Ovisno o vašim očekivanjima i razini rizika koji ste spremni preuzeti, prilikom ugovaranja osiguranja odabirete jednu od tri košarice investicijskih fondova koje određuju strategiju ulaganja, a čiji prinos određuje i visinu vaših isplata pri otkupu osiguranja: Active, Balance i Classic.

Važno je napomenuti da kao ugovaratelj osiguranja snosite rizik ulaganja te da kod otkupa osiguranja postoji mogućnost financijskoga gubitka zbog negativnih prinosa odabrane košarice fondova.

Više...

 

Auto budućnosti

Auto budućnosti

Postojat će automobili bez vozača, automobili će se moći hakirati poput računala, a možda ćete moći i odspavati pet do šest sati za vrijeme vožnje od Zagreba do Dubrovnika ili od Osijeka do Münchena.

Više...
10 stvari koje trebate napraviti prije polaska na put

10 stvari koje trebate napraviti prije polaska na put

Prije odlaska na put dobro zatvorite vodu, provjerite jeste li zatvorili plin, ne ostavljajte prozore poluotvorenima...

Više...
Ne dopustite zimi da vas iznenadi

Ne dopustite zimi da vas iznenadi

Strahujete od europskih cesta zimi? Ovo je popis mjera opreza i savjeta koji će vam ukloniti stres.

Više...