AZ Odribožić

Tu smo za vas!

Rado ćemo vam pomoći u pronalasku prilagođenih rješenja za vaše osigurateljne potrebe.

Tel.:   044 574 408

Mob.: 099 3670 474

Fax.:  044 574 491

         

e-mail: dubravka.korasic-odribozic@allianz.hr

 

 

WEBSHOP AGENCIJE

 

  Opće informacije

O meni

Dubravka Korasić-Odribožić
U priču s Allianzom upustila sam se 2007. godine., a otada se pokušavam nositi sa svim izazovima koje ovaj posao nosi. Na isti način sam prihvatila i posljednji, možda i najsmjeliji izazov uplovljavanja u poduzetničke vode. Tako sam 01.01.2016. otvorila agenciju za zastupanje u osiguranju "AZ ODRIBOŽIĆ".
Pokretač u ovom poslu su proizvodi u koje vjerujem, posebno imovinska osiguranja ili naš popularni K+ D+. Tu svoju vjeru prenosim na naše osiguranike, bez kojih ne bih ni bila ovdje.
Uvjerena sam da ćemo i dalje kao osiguravajuća kuća i brend pružati najbolje svojim klijentima, a ja ću biti tu da ih i dalje usmjeravam i za njih napravim najbolje.

dubravka.korasic-odribozic@allianz.hr

Radno vrijeme

PON - PET

08:00 - 16:00

Kako do nas

  Dopunsko zdravstveno osiguranje s povratom premije!

Dopunsko zdravstveno osiguranje s povratom premije!

Allianz u svojoj ponudi ima novi proizvod dopunskog zdravstvenog osiguranja!  Možete ga ugovoriti po odličnoj cijeni, a za povrat troškova dovoljan je Vaš smartphone i mobilna aplikacija m-Allianz.

U slučaju potrebe za bolničkim liječenjem ili specijalističkim pretragama,  iznosi participacija u osnovnom zdravstvenom osiguranju mogu iznositi do nekoliko stotina, pa i tisuća kuna po jednoj usluzi.  Allianz Dopunsko nadoknadit će Vam troškove participacija u zdravstvenoj zaštiti, a ukoliko se dodatno ugovori pokrivaju se i troškovi participacija za lijekove s dopunske (B) liste lijekova. 

Mjesečna cijena ovisi o odabranom paketu osiguranja i starosti osigurane osobe:

Premije (1)

Allianz Dopunsko u potpunosti je digitalizirano te povrat plaćenih participacija ostvarujete na brz i jednostavan način podnošenjem zahtjeva preko mobitela i m-Allianz aplikacije ili web obrasca, bez potrebe za dolaskom u poslovnicu! 

Više...

Auto budućnosti

Auto budućnosti

Postojat će automobili bez vozača, automobili će se moći hakirati poput računala, a možda ćete moći i odspavati pet do šest sati za vrijeme vožnje od Zagreba do Dubrovnika ili od Osijeka do Münchena.

Više...
10 stvari koje trebate napraviti prije polaska na put

10 stvari koje trebate napraviti prije polaska na put

Prije odlaska na put dobro zatvorite vodu, provjerite jeste li zatvorili plin, ne ostavljajte prozore poluotvorenima...

Više...
Ne dopustite zimi da vas iznenadi

Ne dopustite zimi da vas iznenadi

Strahujete od europskih cesta zimi? Ovo je popis mjera opreza i savjeta koji će vam ukloniti stres.

Više...