AZ Vedriš

Tu smo za vas!

Rado ćemo vam pomoći u pronalasku prilagođenih rješenja za vaše osigurateljne potrebe.

Kontakt informacije

Tel.:   048 280 797

Mob.: 099 5095 667

Fax.:  048 280 797

         

e-mail: ivica.vedris@allianz.hr

 

 

WEBSHOP AGENCIJE

 

    Opće informacije

  O meni
  Ivica Vedriš

  Ivica Vedriš
  Moje ime je Ivica Vedriš, završio sam Ekonomski fakultet u Zagrebu i stekao zvanje Magistra ekonomije (Mag.oec.) u klasi prof. dr. M Bilena, na Katedri "Trgovine" i "Vanjske trgovine".
  Nakon završetka školovanja radio sam u trgovačkom i prodajnom sektoru u nekoliko kanala distribucije proizvoda i usluga.
  S Allianz Zagreb d.d. vezan sam od samog dolaska ovog poznatog svjetskog osigurateljnog brenda u Republiku Hrvatsku.
  Kao kiljent, ugovorio sam policu životnog osiguranja još 2000 god. i iznimno sam zadovoljan s uvjetima i statusom koji je sam ostvario kao klijent Allianz Zagreb d.d.
  Djelatnik Allianz Zagreb d.d. postao sam 2004 god. što je do danas preraslo u otvaranje vlastite ekskluzivne agencije AZ Vedriš.
  Ekskluzivna agencija AZ Vedriš, ponosni je suradnik Allianz Zagreb d.d. koji svim svojim klijentima prilazi s posebnom pažnjom i poštovanjem, nudeći kompletnu paletu osigurateljnih proizvoda, kako životnih osiguranja, tako i kompletnu ponudu neživotnih proizvoda, pokušavajući u potpunosti udovoljiti svim zahtjevima svojih klijenata, tako da klijent za svaki odabrani proizvod dobije poptpunu informaciju o kvaliteti proizvoda koji odabere za sebe i svoju obitelj.

  ivica.vedris@allianz.hr

  Radno vrijeme

  PON - PET

  08:00-16:00

  Kako do nas

    Dopunsko zdravstveno osiguranje s povratom premije!

  Dopunsko zdravstveno osiguranje s povratom premije!

  Allianz u svojoj ponudi ima novi proizvod dopunskog zdravstvenog osiguranja!  Možete ga ugovoriti po odličnoj cijeni, a za povrat troškova dovoljan je Vaš smartphone i mobilna aplikacija m-Allianz.

  U slučaju potrebe za bolničkim liječenjem ili specijalističkim pretragama,  iznosi participacija u osnovnom zdravstvenom osiguranju mogu iznositi do nekoliko stotina, pa i tisuća kuna po jednoj usluzi.  Allianz Dopunsko nadoknadit će Vam troškove participacija u zdravstvenoj zaštiti, a ukoliko se dodatno ugovori pokrivaju se i troškovi participacija za lijekove s dopunske (B) liste lijekova. 

  Mjesečna cijena ovisi o odabranom paketu osiguranja i starosti osigurane osobe:

  Premije (1)

  Allianz Dopunsko u potpunosti je digitalizirano te povrat plaćenih participacija ostvarujete na brz i jednostavan način podnošenjem zahtjeva preko mobitela i m-Allianz aplikacije ili web obrasca, bez potrebe za dolaskom u poslovnicu! 

  Više...

  Auto budućnosti

  Auto budućnosti

  Postojat će automobili bez vozača, automobili će se moći hakirati poput računala, a možda ćete moći i odspavati pet do šest sati za vrijeme vožnje od Zagreba do Dubrovnika ili od Osijeka do Münchena.

  Više...
  10 stvari koje trebate napraviti prije polaska na put

  10 stvari koje trebate napraviti prije polaska na put

  Prije odlaska na put dobro zatvorite vodu, provjerite jeste li zatvorili plin, ne ostavljajte prozore poluotvorenima...

  Više...
  Ne dopustite zimi da vas iznenadi

  Ne dopustite zimi da vas iznenadi

  Strahujete od europskih cesta zimi? Ovo je popis mjera opreza i savjeta koji će vam ukloniti stres.

  Više...