Bigas

Tu smo za vas!

Rado ćemo vam pomoći u pronalasku prilagođenih rješenja za vaše osigurateljne potrebe.

Tel.: 01/4646-188


Mob.: 099/3670-993

          099/3670-285

 

e-mail: bigas@allianz.hr

 

 

 

WEBSHOP AGENCIJE

  Opće informacije

O nama

Bigas d.o.o.
Agencija je počela sa radom 01.01.2016. od kada je i sklopila poslovnu suradnju sa Allianz Zagreb d.d. te preuzela kadar iskusnih i kvalitetnih zastupnika iz Allianz prodajne mreže. Agencija trenutno broji 12 zastupnika, svi imaju ovlaštenje Hanfe za savjetovanje i prodaju osiguranja, a glavni posao im je individualno i pouzdano savjetovati i pomoći svakom klijentu pri izboru najkvalitetnijeg osiguranja za Vas , vašu obitelj i vašu imovinu.

Vizija agencije je biti vodeća agencija za zastupanje u osiguranju kroz konstantno usavršavanje djelatnika, postavljajući uslugu prema klijentu iznad svega, promovirajući poštenje, pouzdanost i povjerenje, a sve u skladu sa zakonskim propisima.

Cilj agencije je osposobljavanje što više vrhunskih zastupnika u osiguranju koji će sa svojim znanjem i iskustvom maksimalno profesionalno i stručno informirati klijente i tržište o potrebama za osiguranjem i novostima iz aspekta osiguranja.

Prepustite nama brigu o Vašem osiguranju imovine, automobila, života, djece, nezgode itd.

Ukoliko ste trenutno u fazi traženja novih poslovnih izazova pozivamo Vas da se pridružite našoj agenciji i našem timu iskusnih i uspješnih zastupnika.

bigas@allianz.hr

Kako do nas
Radno vrijeme

PONEDJELJAK - PETAK

9.00 - 19.00 h

 

SUBOTA

9.00 - 13.00 h

  Tražimo novog člana našeg tima!

Tražimo novog člana našeg tima!

SAVJETNIK U OSIGURANJU

Stalnim širenjem svojih usluga i povećanjem broja klijenata Bigas d.o.o. redovito zapošljava nove djelatnike. Nudimo Vam stimulativne plaće, dobre mogućnosti napredovanje i rad u kvalitetnom i stručnom okruženju.

U potrazi smo za najboljim kandidatom za radno mjesto savjetnika u osiguranju ( određeno/neodređeno vrijeme ) na području grada Zagreba.

Uvjeti koje potencijalni kandidat mora ispunjavati:

  • Završena najmanje srednja škola
  • Aktivno služenje računalom ( MS Office, Internet...)
  • Profesionalnost, komunikativnost, fleksibilnost, motiviranost i želja za učenjem

Što nudimo:

  • Terenski i uredski posao
  • Priliku za osobni i profesionalni rast
  • Rad u timu sa stručnim kolegama koji su spremni dijeliti znanje
  • Mogućnost napretka sukladno postignutim rezultatima
  • Sustavnu edukaciju

Pozivamo Vas da svoj životopis i molbu pošaljete na adresu bigas@allianz.hr, a mi ćemo Vaše informacije detaljno pregledati i kontaktirati Vas ako smatramo da odgovarate našem timu. Ukoliko ne dobijete odmah povratnu informaciju Vaš ćemo životopis pohraniti, a s Vama ćemo stupiti u kontakt u trenutku kada se ukaže potreba za osobom Vašeg profila. Podaci prikupljeni iz životopisa koristiti će se isključivo zbog odabira zaposlenika i zapošljavanja.

Svi zainteresirani, prodajno orijentirani, dinamični i organizirani, javite nam se.