Bonus Plus

Tu smo za vas!

Rado ćemo vam pomoći u pronalasku prilagođenih rješenja za vaše osigurateljne potrebe.

Kontakt informacije

Tel.:   021 786 179

Mob.: 091 8989 311

          099 365 3576

 

 

e-mail: bonusplus.mm@allianz.hr

 

 

WEBSHOP AGENCIJE

 

    Opće informacije

  O nama

  Bonus Plus - zastupanje u osiguranju
  je ekskluzivna agencija Allianz Zagreb d.d., ovlaštena za zastupanje i prodaju svih vrsta osiguranja. Vlasnik agencije je Mario Marić, dipl.oec koji već gotovo 15 godina radi na poslovima osiguranja kao ovlašteni zastupnik i posrednik u osiguranju. Bonus Plus agencija je počela s radom 2006. godine te se danas može pohvaliti bogatim iskustvom i znanjem u području osiguranja.

  bonusplus.mm@allianz.hr

  Radno vrijeme

  PON - PET

  prema dogovoru

  Kako do nas

    Posebne pogodnosti za članove Hrvatskog Jedriličarskog Saveza

  Posebne pogodnosti za članove Hrvatskog Jedriličarskog Saveza

  U agenciji Bonus Plus članovi Hrvatskog Jedriličarskog Saveza ostvaruju posebne popuste prilikom ugovaranja polica POMORSKOG KASKA za svoje plovilo.

  Vlasnici jedrilica (krstaša) popuste ostvaruju predočenjem kopije vinjete - potvrde o upisu u Registar jedrilica HJS-a Vlasnici motornih plovila koji su ujedno i članovi jedriličarskih klubova, pogodnosti ostvaruju predočenjem izjave (potvrde) ovlaštene osobe kluba da uredno podmiruju svoje članske obaveze.

  Pošaljite nam potrebne podatke o vašem plovilu i mi ćemo vam u kratkom roku dostaviti izračun godišnje premije KASKO police za vaše plovilo. Za sve ostale upite, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila bonusplus.mm@allianz.hr.

  Facebook