Portfolio

Tu smo za vas!

Rado ćemo vam pomoći u pronalasku prilagođenih rješenja za vaše osigurateljne potrebe.

Tel.: 01 5810 410

Mob.: 099 3670 782

Fax.:    01 5810 410

e-mail: marjan.pavic@allianz.hr

 

 

 

WEBSHOP AGENCIJE

 

  Opće informacije

O meni
Marjan Pavić

Marjan Pavić
Osigurateljnim poslom bavim se od 2012., a agenciju za osiguranje osnovao sam 2016. godine. Za to zanimanje odlučio sam se jer je posao jako dinamičan i pun izazova, a svakom pruža šansu da iskoristi sve svoje vrline i sposobnosti te daje dobre rezultate. Portfolio, obrt za zastupanje se bavi svim vrstama osiguranja, a najveći dio portfelja zauzimaju neživotna osiguranja (ao, kasko, imovina, putno zdravstveno).
U različitim životnim situacijama pouzdano Vas savjetujemo i pomažemo pri izboru najkvalitetnijeg osiguranja, stoga prepustite nama brigu o Vašem životnom osiguranju, osiguranju Vaše djece, kuće, stana, automobila, vikendice...
Imati uz sebe pouzdanog poslovnog partnera znači mirno kročiti kroz život, uživajući sigurnost i zaštitu, osobito onda kada je najpotrebnije. Profesionalan i iskren pristup prema klijentu naš je moto. Saslušati klijenta, biti strpljiv s njime i davati točne, provjerene i potpune informacije i realna obećanja naša je misija.

marjan.pavic@allianz.hr

Kako do nas
Radno vrijeme

Prema dogovoru

  Dopunsko zdravstveno osiguranje s povratom premije!

Dopunsko zdravstveno osiguranje s povratom premije!

Allianz u svojoj ponudi ima novi proizvod dopunskog zdravstvenog osiguranja!  Možete ga ugovoriti po odličnoj cijeni, a za povrat troškova dovoljan je Vaš smartphone i mobilna aplikacija m-Allianz.

U slučaju potrebe za bolničkim liječenjem ili specijalističkim pretragama,  iznosi participacija u osnovnom zdravstvenom osiguranju mogu iznositi do nekoliko stotina, pa i tisuća kuna po jednoj usluzi.  Allianz Dopunsko nadoknadit će Vam troškove participacija u zdravstvenoj zaštiti, a ukoliko se dodatno ugovori pokrivaju se i troškovi participacija za lijekove s dopunske (B) liste lijekova. 

Mjesečna cijena ovisi o odabranom paketu osiguranja i starosti osigurane osobe:

Premije (1)

Allianz Dopunsko u potpunosti je digitalizirano te povrat plaćenih participacija ostvarujete na brz i jednostavan način podnošenjem zahtjeva preko mobitela i m-Allianz aplikacije ili web obrasca, bez potrebe za dolaskom u poslovnicu! 

Više...

Auto budućnosti

Auto budućnosti

Postojat će automobili bez vozača, automobili će se moći hakirati poput računala, a možda ćete moći i odspavati pet do šest sati za vrijeme vožnje od Zagreba do Dubrovnika ili od Osijeka do Münchena.

Više...
10 stvari koje trebate napraviti prije polaska na put

10 stvari koje trebate napraviti prije polaska na put

Prije odlaska na put dobro zatvorite vodu, provjerite jeste li zatvorili plin, ne ostavljajte prozore poluotvorenima...

Više...
Ne dopustite zimi da vas iznenadi

Ne dopustite zimi da vas iznenadi

Strahujete od europskih cesta zimi? Ovo je popis mjera opreza i savjeta koji će vam ukloniti stres.

Više...