Pobrinite se za svoje najdraže i pritom uštedite za zlatne godine.

ŠTO JE ALLIANZ OPTIMUM?

Idealan financijski paket koji se sastoji od Allianz Riziko osiguranja života i dobrovoljne mirovinske štednje u AZ dobrovoljnim mirovinskim fondovima.

KOME JE NAMIJENJEN?

Preporučujemo svim obiteljskim ljudima koji žele uštedjeti za kvalitetniji život u mirovini te pritom zaštititi svoje najmilije u slučaju najgoreg.

KAKO UGOVORITI ALLIANZ OPTIMUM

Za ugovaranje paketa Allianz Optimum kontaktirajte svojeg Allianz Zastupnika ili nam ostavite kontakt podatke kako bismo vas povratno kontaktirali:

Vaša prijava se šalje.

Upisivanjem e-maila ili telefona pristajete da vas Allianz kontaktira u marketinške svrhe.

ZAŠTO UGOVORITI?


Allianz Riziko

je životno osiguranje za slučaj smrti. Za razliku od mješovitog životnog osiguranja, Allianz Riziko nema štednu komponentu, ali će osigurati znatno veću financijsku potporu vašoj obitelji i najmilijima u slučaju da vam se dogodi ono najgore. U slučaju smrti koja je nastala kao posljedica prometne nesreće, osigurana svota dvostruko je veća.

Dobrovoljna mirovinska štednja

nudi mogućnost ostvarivanja prinosa, korištenja državnih poticajnih sredstava u iznosu do 15 % uplaćenih sredstava (do maksimalno 750 HRK godišnje), porezne olakšice* za uplate poslodavca (do 6.000 HRK godišnje po zaposleniku) te mogućnost raspolaganja sredstvima s navršenih 50 godina života dostupnim i definiranim mirovinskim programima isplate.

NAGRAĐUJEMO VAŠU BRIGU O ZDRAVLJU!

Premiju Riziko osiguranja manje ćete plaćati ako ne pušite jer na nepušače primjenjujemo povoljniji cjenik, a dodatni popust možete ostvariti i ako vam je indeks tjelesne mase (BMI) unutar preporučenih vrijednosti tj. između 19 i 24.

BMI (Body Mass Index) računa se prema formuli:

BMI = m/h² gdje je m = težina u kilogramima, a h = visina u metrima.

SAMI BIRATE KAMO ĆETE ULAGATI

Ovisno o tome očekujete li više prinose na dulji rok uz umjeren rizik ulaganja ili vam je važnija stabilnost prinosa uz nizak rizik, sami birate u koji će se dobrovoljni mirovinski fond ulagati vaša sredstva.

ŠTO AKO PRESTANETE PLAĆATI?

Prestanete li plaćati premiju za Riziko osiguranje, ugovor se prekida i više nemate osigurateljno pokriće za slučaj smrti. S druge strane, sredstva iz dobrovoljne mirovinske štednje nalaze se na vašem osobnom računu te pravo na isplatu stječete s 50 godina života prema mirovinskom programu.

ALLIANZ OPTIMUM NUDI VAM MOGUĆNOST UGOVARANJA DOPUNSKIH POKRIĆA:

KALKULATOR DOBROVOLJNE MIROVINSKE ŠTEDNJEPosjetite kalkulator na našoj web stranici i provjerite očekivani iznos vlastite štednje kako biste se pobrinuli za dodatna primanja u mirovini.

IZRAČUNAJ

Brošura Allianz Optimum
Uvjeti osiguranja
Uvjeti AZ Profit
Uvjeti AZ Benefit

Info 0800 5000 | www.allianz.hr

Info 0800 0099 | dmf.azfond.hr

Sredstva u dobrovoljnom mirovinskom fondu su nasljediva. Iako se radi o paketu, moguće je odvojeno ugovoriti Allianz Riziko i Dobrovoljnu mirovinsku štednju.

Svi podatci i dokumenti o dobrovoljnim mirovinskim fondovima dostupni su na internetskoj stranici dmf.azfond.hr.

* Porezna olakšica primjenjuje se isključivo na uplate u dobrovoljni mirovinski fond, dok za Riziko osiguranje, prema trenutačnim poreznim propisima, ne postoji porezna olakšica u smislu obračuna poreza na dohodak.