AKCIJA: Nastavite voziti uz Drugi Auto!

U razdoblju od 15.5. do 31.7.2018. uz svaku novu policu kasko osiguranja osobnog vozila Super kasko i Smart kasko, u suradnji s ORYX asistencijom, klijentima poklanjamo pokriće Drugi Auto - besplatno korištenje zamjenskog vozila za vrijeme popravka vašeg vozila nakon prometne nezgode.
Drugi Auto može se koristiti bez obzira bio osiguranik kriv ili ne za prometnu nezgodu i neovisno o tome je li vozilo pokretno ili nepokretno.

AKCIJA: Nastavite voziti uz Drugi Auto!

Kako ugovoriti auto kasko osiguranje?

Smart Kasko i Super Kasko možete ugovoriti kod vašeg Allianz zastupnika ili putem web shopa. Za ugovaranje Super Kaska online potrebno je poslati upit na e-adresu direkt@allianz.hr

Kupi _odmah (1)

Brošura "Drugi Auto"
Uvjeti_osiguranja_"Drugi_Auto"

Kako koristiti asistenciju Drugi Auto?

U slučaju prometne nezgode koja je u pokriću po Allianz polici od Automobilske odgovornosti osiguranika ili drugog krivca za prometnu nezgodu, osiguranik poziva kontaktni centar Allianz osiguranja koji pokreće organizaciju zamjenskog vozila osiguraniku i dostavu vozila na lokaciju po izboru osiguranika.

Moguće je koristiti usluge kontaktnog centra 0-24, 365 dana u godini, dostavu vozila na lokaciju po izboru osiguranika, zamjensko vozilo (sukladno ugovorenom broju dana) te preuzimanje zamjenskog vozila s lokacije po izboru osiguranika.

Drugi Auto vrijedi isto kao i polica osiguranja i glasi na vozilo tako da ga može koristiti bilo tko, tko koristi vozilo. Drugi Auto se može koristiti odmah nakon prometne nesreće, ili po želji osiguranika. Usluge se naručuju pozivom kontaktnom centru na besplatni telefon
0800 55 02, 0-24 h, 365 dana u godini.