Postanite naš e-klijent!

Primajte sve uplatnice i obavijesti iz Allianza isključivo elektroničkim putem. Uz ovu jednostavnu i ekološki prihvatljivu uslugu više nikada nećete zametnuti račun!

Svoje uplatnice u svakom trenutku možete pregledati na portalu Moj Allianz.

Zašto je dobro biti e-klijent?

Prednosti korištenja usluge e-klijent:

  • brža, jednostavnija i pravovremena komunikacija
  • nikada više nećete zametnuti račun
  • štedite svoje vrijeme
  • ekološki je prihvatljivije
  • pristup besplatnom portalu Moj Allianz

Uvjeti korištenja:

Aktivacijom usluge e-klijent svoje uplatnice, police, popratne dopise te svu marketinšku komunikaciju iz Allianza primate isključivo elektroničkim putem na svoju e-mail adresu. Uz ovu jednostavnu i ekološki prihvatljivu uslugu više nikada nećete zametnuti račun ili propustiti obavijest iz Allianza. Uplatnice i obavijesti više neće stizati poštom na Vašu kućnu adresu, nego na e-mail adresu koju koristite za prijavu u portal "Moj Allianz". Naravno, u svakom trenutku možete isključiti ovu mogućnost čime će prva slijedeća i ostale uplatnice ponovno stizati u papirnatom obliku.  

Usluga e-klijent, odnosno primanje uplatnica isključivo elektroničkim putem nije dostupna poslovnim korisnicima koji su u sustavu PDV-a. Zakonska regulativa nalaže obvezu slanja računa u papirnatom obliku.

U slučaju da korisnik usluge nije bio u mogućnosti pristupiti svojem računalu tj. elektroničkom obliku uplatnice prikazane unutar usluge Moj Allianz i dostavljene na korisnikovu e-mail adresu, ne čini iznimku u obvezi plaćanja i podmirenja dugovanja u roku dospijeća.

Info 0800-5000  I  osiguranje@allianz.hr