U potrazi za paraolimpijcem
/paraolimpijkom
desetljeća

GLASAJ

Povodom desetogodišnje suradnje s Hrvatskim paraolimpijskim odborom, pozivamo Vas da izaberete svog najboljeg paraolimpijca ili paraolimpijku cijelog desetljeća!

Svi nominirani sportaši i sportašice imaju jednu zajedničku karakteristiku - u proteklom desetljeću osvojili su medalju na Paraolimpijskim igrama i bili su spremni svoju inspirativnu priču podijeliti s vama. 

A upravo ćete vi odlučiti o pobjedniku, odnosno najboljem sportašu ili sportašici desetljeća!

Svoj glas možete ostaviti u formi niže, a glasati možete samo za jednog sportaša do najkasnije 28. siječnja 2021., a pobjednika ćemo proglasiti 4. veljače 2021. 

Image

Allianz Hrvatska i Hrvatski paraolimpijski odbor partneri su od 2011. godine. Tijekom proteklih deset godina kontinuirano adresiramo aktualne društvene probleme i široj javnosti približavamo izazove paraolimpijskih sportaša i stvaramo preduvjete za ravnopravnije i tolerantnije društvo.

Neki od projekata koji su ostavili trag su: “Paraolimpijski školski dan” u sklopu kojeg je posjećeno preko 130 osnovnih škola i 65.000 školaraca, “Treneri velikog srca” koji u dvadesetak hrvatskih gradova djeci s teškoćama u razvoju pomažu u bavljenju sportom, višestruko međunarodno nagrađivani projekt “Dio koji nedostaje” i mnogi drugi. 

Podaci uspješno poslani.

Apologies, we are currently unable to handle your request. Please try again.

Greška Obavezno polje

Molimo provjerite format email adrese

E-mail adresa se koristi isključivo i jedino zbog evidencije glasova i sprječavanja duplih glasova i neće se koristiti u druge svrhe. Baza svih ovako prikupljenih e-mailova izbrisati će se odmah nakon prebrojavanja glasova, odnosno najkasnije tjedan dana nakon završetka glasanja, a koje završava 28. siječnja 2020. Više o samoj obradi pročitajte ovdje.

Gépelje be az alábbi szöveget. 60 sekundi preostalo.

Ne možete pročitati tekst?

Greška Obavezno polje

Podaci nisu poslani zbog greške.

Sorry, that does not match the text in the box. Please try again.

This form has over 75 fields, which is the maximum allowed number. Form submissions will fail if this page is published.

GLASAJ