Kreditno osiguranje

Kreditno osiguranje je instrument kojim ulažete u sigurnost i smanjujete rizik vašeg poslovanja. Omogućava vam provjeru i kontinuirano praćenje kupaca te nadoknadu gubitka, koji bi bili uzrokovani osiguranim opasnostima - stečajem, predstečajnom nagodbom, ovrhom, kašnjenjem u naplati te proizvodnim rizicima u postupku proizvodnje. Ovim pristupom pojednostavljeni su poslovni odnosi s kupcem, jer se prodajni rizik prenosi na treću osobu.

Kreditno osiguranje

Obratite nam se s povjerenjem

Allianz je u suradnji sa reosigurateljom PRISMA Kreditno osiguranje, sa sjedištem u Austriji, u svoj portfelj uveo proizvod KREDITNO OSIGURANJE - osiguranje financijskih potraživanja. PRISMA Kreditno osiguranje dio je EULER HERMESA, kompanije u sustavu ALLIANZ GRUPE, najvećeg svjetskog osiguratelja specijaliziranog za poslove kreditnog osiguranja.  

Naš partner PRISMA Kreditno osiguranje objasnio je cijeli koncept kreditnog osiguranja u videu na linku https://www.youtube.com/watch?v=cJ6BhJEh9to

Tu smo da vas zaštitimo

Zadatak osiguratelja je prikupiti, obraditi te proslijediti informaciju svom osiguraniku sa ciljem da ga se zaštiti od mogućih gubitaka nastalih uslijed problema s naplatom potraživanja.

Naša prednost je što se sve informacije obrađuju lokalno u zemlji iz koje kupac dolazi te se koriste globalno u realnom vremenu. Informacije o svim kupcima su dostupne putem baze koja se konstantno osvježava podacima.

Kako bi vas upoznali s našom ponudom i mogućnostima, predlažemo sastanak na kojem vas možemo savjetovati na temu osiguranja potraživanja te vam dati neobvezujuću ponudu i analizu vama interesantnih kupaca. Možete nas kontaktirati na telefon 099/3653-571 ili na e-mail adresu goran.tolic@allianz.hr