Allianz Akcija: Pobijedite posljedice Murphyjeva zakona!

U srijedu 16. rujna kupite policu osiguranja od privatne odgovornosti za samo 220 kn godišnje!
Ako ste pravi Murphyjev pehist, preporučujemo vam policu osiguranja od privatne odgovornosti ovisno o sklonosti pehovima.

Upišite svoju e-mail adresu i prijavite se za sudjelovanje u akciji! Odmah ćemo vam poslati potvrdu na e-mail adresu, a 16. rujna dobit ćete link za ostvarivanje ove pogodnosti.

Murphyjeva srijeda

Osiguranje od privatne odgovornosti rješenje je koje se može primijeniti na gotovo sve probleme

Murphyjeva srijeda

Vaše je dijete ponekad nestašno?

Nemojte se uzrujavati, svakome se to događa! S policom osiguranja od privatne odgovornosti imat ćete jednu muku manje u moru slatkih roditeljskih briga.

Polica pokriva sve pehove s kojima se vi, vaš supružnik i vaše dijete možete susresti u svakodnevnom životu, a koji mogu prouzročiti ozljede, smrt, oštećenja i uništenja stvari treće osobe.

Koje pehove polica pokriva?
Murphyjeva srijeda

Vaš pas predoslovno shvaća svoju ulogu čuvara?

Ma to vam on samo pokušava iskazati svoju neizmjernu ljubav. S policom osiguranja od privatne odgovornosti mi brinemo za trošak štete koju napravi vaš pas, a vi ga i dalje možete neizmjerno voljeti, bez obzira na sve.

Vlasnik ste mačke, psa ili bilo koje druge pitome životinje? Ova polica pokriva sve nestašluke vaših kućnih ljubimaca, bili oni maleni ili veliki.

Koje pehove polica pokriva?
Murphyjeva srijeda

Vaša barka bila je brža od plivača?

Ma pravi ste murphyjevski Chuck Norris s barkom snage motora do 15 kW! No ne brinite se, jer policom privatne odgovornosti štitite se od troškova nastalih zbog ozlijede, smrti, oštećenja i uništenja stvari trećih osoba.

Sve situacije s kojima se vi, murphyjevski Chuck Noris, susretnete upravljajući barkom snage motora do 15 kW.

Koje pehove polica pokriva?
Murphyjeva srijeda

Pješak se odjednom stvorio ispred vašeg bicikla?

Osiguranje od privatne odgovornosti i u ovom je slučaju pravo rješenje za vaš novonastali problem!

Osiguranje od privatne odgovornosti pokriva troškove nastale rekreativnim korištenjem romobilom, skateboardom ili bilo kojom drugom vrstom bicikla bez motora.

Koje pehove polica pokriva?
Murphyjeva srijeda

Obožavateee skijati ali ste previše "pustili" skiju?

Polica osiguranja od privatne odgovornosti ovdje je da vam ne umanji ljepotu skijanja i da se pobrine za financijske troškove s kojima možete biti suočeni.

Naša polica ne odnosi se samo na zimske sportove nego i na sve proljetne, ljetne i jesenske rekreativne sportske aktivnosti.

Koje pehove polica pokriva?
Murphyjeva srijeda

Crijep s vaše kuće odlomio se i pao na susjedov novi auto?

Uf, za vas je loš dan, stvarno DOBAR DAN! Polica osiguranja od privatne odgovornosti daje pozitivan odgovor i na taj peh, a Allianz isplaćuje odštetu za oštećeno vozilo treće osobe!

Naša polica vas osigurava i za ostale slučajeve gdje kao vlasnik, korisnik, unajmitelj stana ili kuće za stanovanje možete prouzročiti štetu trećim osobama.

Koje pehove polica pokriva?

*Kakav ste pehist?

  1. SLUČAJNI PEHIST – ponekad vas zateknu neočekivane situacije
  2. ČESTI PEHIST – baš nemate sreće
  3. ROĐENI PEHIST – cijeli se svijet urotio protiv vas