Iskoristite proljetnu promociju online osiguranja kuće ili stana uz 15% popusta

Za cijenu već od 0.40 lipa po m2 mjesečno zaštitite stvari kućanstva od 29 ili više opasnosti. U Allianzu ne umanjujemo vrijednost Vaše imovine, štete isplaćujemo po principu staro za novo, tj. na novu vrijednost. Želja nam je da u slučaju najgoreg, Vašu kuću ili stan vratimo u prvobitno stanje.
Policu osiguranja stvari kućanstva u stanu ili kući već sad možete ugovoriti povoljno, brzo i jednostavno na našem web shopu

PROVJERITE CIJENU ODMAH
Iskoristite proljetnu promociju online osiguranja kuće ili stana uz 15% popusta

Zatraži individualan izračun

Rado ćemo vam izraditi potpuno individualan brzi izračun ili ponudu sa svim pogodnostima online kupnje za stvari kućanstva ili građevni dio kuće. Javite nam se na direkt@allianz.hr ili live chat.

Od 29 osiguranih opasnosti istaknuli bi pokrića za neke od najčešćih šteta na imovini:

IZLJEV VODE
je najčešća šteta u stanu. Pokrivamo oštećenja u stanu nastala pri popravku i pronalasku kvara. Dodatno, pokrivamo izdavanje novih dokumenata te štetu nastalu kod Vaših susjeda, a ukoliko želite možete ugovoriti i paket s pokrićem hotelskog smještaja za vrijeme sanacije štete.

ŽELIM SAZNATI VIŠE

POŽAR
može uzrokovati potpunu štetu, ali ne brinite, jer uništene stvari u stanu namjestit ćemo po principu staro za novo. Osiguranjem građevnog dijela, pokrivene su štete nastale na kući, kao i raščišćavanje ukoliko je potrebno rušenje.

OLUJA I TUČA
mogu nanijeti velike štete na imovini. Osigurajte kuću od šteta nastalih u elementarnim nepogodama, a eventualne troškove uslijed oštećenja, uključujući i sanaciju krovišta, prepustite Allianzu.

SVE O KUĆI

PROVALNA KRAĐA
je učestala u vrijeme godišnjih odmora. Pokrivamo štete nastale pri samoj provali, te nadoknađujemo ukradene stvari po principu staro za novo. Budite sigurni čak i izvan svog doma jer krađa BICIKLA i razbojstvo izvan osiguranog mjesta također je pokriveno, ako se ugovori prošireno pokriće.

SVE O KUĆANSTVU