Što je osiguranje od privatne odgovornosti?

Osiguranje od privatne odgovornosti štiti vas od nepredvidivih i različitih rizika koje sa sobom nosi svakodnevnica. Vaš zaigrani pas srušio je biciklista u parku? Slučajno ste oštetili kolegin novi mobitel dok ste pokušavali slikati selfi? Ovakve i slične situacije ne možemo spriječiti, ali možemo ublažiti njihove financijske posljedice. Ugovaranjem ove police, Allianz pokriva trošak štete!

Kome se preporuča osiguranje od privatne odgovornosti?Pilotima dronova

Vaš dron pao je na susjedov auto? Prilikom slikanja panoramske slike, otkazao je motor i dron je pao i ozlijedio slučajnog prolaznika?


Roditeljima male djece

Vaše zaigrano dijete je porušilo sve staklene predmete u supermarketu, flomasterima pošaralo zidove u vrtiću ili ogreblo nečiji auto na parkiralištu?


Vlasnicima kućnih ljubimaca

Vaš nestašni pas je pregrizao žicu od televizora dok ste bili u posjetu prijateljima ili srušio biciklista u parku?


Sportašima rekreativcima

Vozeći se biciklom, otkinuli ste retrovizor na tuđem autu jer ste mimoilazili nepažljivog pješaka? Spuštajući se niz planinu srušili ste slučajno drugog skijaša?

KUPI OSIGURANJE OD PRIVATNE ODGOVORNOSTI ONLINE

Zašto ugovoriti osiguranje od privatne odgovornosti online?  • Jedna polica za istu cijenu vrijedi za sve članove istog kućanstva, a osigurani ste tijekom cijele godine u cijelom svijetu.

  • Dodatnih 15% popusta u web shopu uz promotivni kod ODGOVORNOST2017

  • Polica osiguranja odmah stiže u elektroničkom obliku e-mailom

  • Mogućnost plaćanja svim karticama ili općom uplatnicom


*UVJETI ZA OSIGURANJE OD PRIVATNE ODGOVORNOSTI (150-0218)

KUPI OSIGURANJE OD PRIVATNE ODGOVORNOSTI ONLINE