„Najvrijedniji predmeti padaju prvi.“ - Murphyjev zakon

Vaše je dijete ponekad nestašno? Nemojte se uzrujavati, svakome se to događa! S policom osiguranja od privatne odgovornosti imat ćete jednu muku manje u moru slatkih roditeljskih briga.

Saznajte cijenu
„Najvrijedniji predmeti padaju prvi.“  - Murphyjev zakon

Neke od situacija s kojima ste se možda susreli, a pokrivene su osiguranjem privatne odgovornosti:

  • vaše je dijete porušilo sve staklene predmete u supermarketu, uništilo susjedov novi stol, flomasterima pošaralo zidove u vrtiću, izgreblo nečiji auto na parkiralištu
  • vaš se suprug na putu do posla poskliznuo na mokrom pločniku i pao, ozljeđujući slučajnog prolaznika
  • vaš je otac slučajno laktom gurnuo teglu s cvijećem kroz prozor i ozlijedio susjedovu mačku (skratio ju je za jedan život).

Osiguranje od privatne odgovornosti za vrlo nisku cijenu online nudi osiguranje tijekom cijele godine u cijelom svijetu, a osim Vas u pokriću su automatski svi članovi obitelji u istom kućanstvu. Dakle, jedna polica za istu cijenu vrijedi za sve ukućane - obitelj, u svim situacijama, bilo gdje u svijetu! Naravno, kućni ljubimci su dio obitelji pa ste osigurani i od štete koju oni naprave.

Zašto ugovoriti osiguranje od privatne odgovornosti online?

BRZO I JEDNOSTAVNO

- Radno vrijeme je 00-24 sata, 7 dana u tjednu
- Nakon plaćanja na e-mail adresu odmah dobivate policu osiguranja
- Možete platiti karticom ili općom uplatnicom (internet bankarstvom)
- Sigurnost i privatnost vaših podataka zaštićeni su prema najvišim standardima
- Stručna i brza podrška preko live chata ili e-maila

Probajte naš webshop

PUNO POKRIĆE OSIGURANJA

Ugovoriti policu online ne znači pristati na kompromise jer uključeni su svi troškovi nastali zbog smrti, ozljede tijela ili zdravlja te oštećenja ili uništenja stvari treće osobe u velikom broju životnih situacija.
Gore opisani primjeri samo su neke od situacija koje su pokrivene osiguranjem od privatne odgovornosti. Uvjerite se u kvalitetu i u uvjetima osiguranja koje možete pročitati ovdje.

Saznajte više o proizvodu