„Ako se brodica pokvari,odabrat će za to najgori mogući trenutak.“ - Murphyjev zakon

Vaša barka bila je brža od plivača? Ma pravi ste murphyjevski Chuck Norris s barkom snage motora do 15 kW! No ne brinite se, jer policom privatne odgovornosti pokrivamo sve situacije s kojima se susretnete upravljajući svojom barkom.

Saznajte cijenu
„Ako se brodica pokvari,odabrat će za to najgori mogući trenutak.“ - Murphyjev zakon

Neke od situacija s kojima ste se možda susreli, a pokrivene su osiguranjem privatne odgovornosti:

  • izveli ste barku na more i baš je tada krenula derati bura koja vas je nasukala na drugi brod nanoseći mu veliku štetu
  • uživali ste brodareći na svojoj maloj brodici, no, nažalost, niste vidjeli ronioca ispred sebe i nehotice ste ga ozlijedili
  • motor se vaše brodice pokvario i niste uspjeli zaobići plivače koji su se našli ispred vašeg broda

Osiguranje od privatne odgovornosti za vrlo nisku cijenu online nudi osiguranje tijekom cijele godine u cijelom svijetu, a osim Vas u pokriću su automatski svi članovi obitelji u istom kućanstvu. Dakle, jedna polica za istu cijenu vrijedi za sve ukućane - obitelj, u svim situacijama, bilo gdje u svijetu! Naravno, kućni ljubimci su dio obitelji pa ste osigurani i od štete koju oni naprave.

Zašto ugovoriti osiguranje od privatne odgovornosti online?

BRZO I JEDNOSTAVNO


  • Dodatnih 15% popusta u web shopu uz promotivni kod ODGOVORNOST2017

  • Nakon plaćanja na e-mail adresu odmah dobivate policu osiguranja

  • Skupljate MultiPlusCard bodove

  • Mogućnost plaćanja svim karticama ili općom uplatnicom

Probajte naš webshop

PUNO POKRIĆE OSIGURANJA

Ugovoriti policu online ne znači pristati na kompromise jer uključeni su svi troškovi nastali zbog smrti, ozljede tijela ili zdravlja te oštećenja ili uništenja stvari treće osobe u velikom broju životnih situacija.
Gore opisani primjeri samo su neke od situacija koje su pokrivene osiguranjem od privatne odgovornosti. Uvjerite se u kvalitetu i u uvjetima osiguranja koje možete pročitati ovdje.

Saznajte više o proizvodu