„Ma s koje se strane vrata nalazio pas ili mačka, pogrešna je.“ - Murphyjev zakon

Vaš pas predoslovno shvaća svoju ulogu čuvara? Ma to vam on samo pokušava iskazati svoju ljubav. S policom osiguranja od privatne odgovornosti mi se brinemo za trošak štete koju napravi vaš pas, a vi ga i dalje možete neizmjerno voljeti, bez obzira na sve.

Saznajte cijenu
„Ma s koje se strane vrata nalazio pas ili mačka, pogrešna je.“ - Murphyjev zakon

Neke od situacija s kojima ste se možda susreli, a pokrivene su osiguranjem privatne odgovornosti:

  • vaš je pas pregrizao žicu od televizora dok ste bili u posjetu prijateljima, srušio je biciklista u parku, pregrizao gume od bicikla, izgrizao loptu djeci u parku
  • vaša se maca ušuljala u susjedov stan i izgrebla njegov kauč i zavjese.

Osiguranje od privatne odgovornosti za vrlo nisku cijenu online nudi osiguranje tijekom cijele godine u cijelom svijetu, a osim Vas u pokriću su automatski svi članovi obitelji u istom kućanstvu. Dakle, jedna polica za istu cijenu vrijedi za sve ukućane - obitelj, u svim situacijama, bilo gdje u svijetu! Naravno, kućni ljubimci su dio obitelji pa ste osigurani i od štete koju oni naprave.

Zašto ugovoriti osiguranje od privatne odgovornosti online?

BRZO I JEDNOSTAVNO


  • Dodatnih 15% popusta u web shopu uz promotivni kod ODGOVORNOST2017

  • Nakon plaćanja na e-mail adresu odmah dobivate policu osiguranja

  • Skupljate MultiPlusCard bodove

  • Mogućnost plaćanja svim karticama ili općom uplatnicom

Probajte naš webshop

PUNO POKRIĆE OSIGURANJA

Ugovoriti policu online ne znači pristati na kompromise jer uključeni su svi troškovi nastali zbog smrti, ozljede tijela ili zdravlja te oštećenja ili uništenja stvari treće osobe u velikom broju životnih situacija.
Gore opisani primjeri samo su neke od situacija koje su pokrivene osiguranjem od privatne odgovornosti. Uvjerite se u kvalitetu i u uvjetima osiguranja koje možete pročitati ovdje.

Saznajte više o proizvodu