Blog

  Što nas ubija?

Što nas ubija?

Znate li koji su vodeći uzroci smrti u Hrvatskoj? Na prvom mjestu su bolesti srca od kojih je u 2012. godini umrlo više od 11 tisuća građana. Slijede cerebrovaskularne bolesti kao što su moždani udar i aneurizme, karcinomi pluća i debelog crijeva, infarkti te kronične bolesti jetre.

U životu se, nažalost, mogu dogoditi trenuci kada se moramo suočiti s teškim dijagnozama nas ili naših najmilijih. Nakon psihološkog šoka suočavamo se s opcijama koje su nam na raspolaganju i mogućnostima borbe protiv bolesti. Iako bi u takvim situacijama napravili sve da dođemo do prave pomoći, informacije ili kontakta, nerijetko potrebni operativni zahvati i lijekovi dostižu vrtoglave novčane iznose koji ponekad nisu pokriveni osnovnim zdravstvenim osiguranjem.

Od deset bolesti koje su bile među vodećim uzrocima smrti u Hrvatskoj šest ih se može liječiti uz pomoć osiguranja Allianz Best Doctors.

Zdravlje bez granica

Novi paket usluga Allianz Best Doctors omogućava vam pristup najuglednijim svjetskim medicinskim stručnjacima.  U slučaju neke od teških bolesti Allianz Best Doctors osigurava operacije i liječenje u renomiranim svjetskim klinikama te vrhunske liječnike s liste Allianz Best Doctors po vašem izboru. Uz prvorazrednu medicinsku skrb dobivate i mogućnost provjere točnosti dijagnoze, pristup inovativnim načinima liječenja te tretman prilagođen vašim potrebama. Polica Allianz Best Doctors osigurava vam drugo liječničko mišljenje i preporuku liječenja najboljih međunarodnih stručnjaka, troškove prijevoza i smještaja osiguranika i pratnje te dnevnu naknadu za boravak u bolnici te troškove lijekova nakon operacije kao i repatrijacije u slučaju smrti tijekom tretmana.

Pokriće do 2 milijuna Eura za premiju od 105 kuna mjesečno*

Budite spremni za neočekivane životne preokrete kako biste se u takvoj situaciji mogli fokusirati na zdravlje, a ne razmišljati o troškovima. Za mjesečnu premiju od 105 kuna te dodatnih 10% popusta na osiguranje za članove vaše obitelji polica Allianz Best Doctors pokriva troškove medicinske skrbi do iznosa od 1.000.000 EUR po osiguraniku i godini osiguranja, a ukupan limit za cijelo trajanje osiguranja iznosi 2.000.000 EUR.

Zatražite više informacija

*vrijedi za dobnu skupinu od 18 do 65 godina.

« Povratak

Prometne nezgode glavni su uzrok smrti mladih u svijetu

Novo istraživanje Allianzovog centra za tehnologiju (Allianz Zentrum ...više

Što nas ubija?

U kojem smjeru, Otto?

Na 125. godišnjicu prve državne mirovine na svijetu možemo reći: „Hva...više

Što nas ubija?

Pridružite se najvećoj zabavi na svijetu - odgovorno

Najveća zabava na svijetu, Oktoberfest u Münchenu, dobro je vrijeme d...više

Što nas ubija?