Super kasko

Kontakt centar

Besplatni tel. 0800 5000
Inozemstvo (trošak pozivatelja): +385 1 4653-535
(pon - pet 08-20, sub 09-15)

Upišite vašu adresu

(npr. Heinzelova 70, Zagreb)

Vaš odštetni zahtjev možete prijaviti:

Moj Allianz - portal za klijente

Pregled polica osiguranja, prijava štete, statusi prijavljenih šteta, uplate, isplate...


Upišite podatke za prijavu

Brojevi telefona usluga na raspolaganju klijentima po određenim policama osiguranja:

U Hrvatskoj
U inozemstvu
  • Pomoć u slučaju bolesti ili nezgode: 00431 525 03 6240 (uz Putno osiguranje)
  • Pomoć na cesti: 00431 525 03 6240 (uz Euro+)

  Zašto Super kasko?

Zašto Super kasko?
  • Potpuno pokriće u svim situacijama
  • 10% jeftinije za online kupnju police
  • Isplata štete u roku 5 dana od prikupljanja dokumentacije

Osigurajte se od svih rizika i bezbrižnoj putujte uz Super kasko osiguranje!

<strong>O proizvodu</strong>
O proizvodu

Želite li razmišljati samo o odredištu i uživati u vožnji? Allianz je za vas osmislio Super kasko osiguranje automobila. Uz auto kasko osiguranje Super kasko poklanjamo vam Pomoć na cesti EURO+ za osobna, terenska i kombi vozila.

Super kasko nudi pokriće po prinicipu osiguranja svih rizika. To znači da su osim najčešćih rizika – prometnih nezgoda, krađe, oluje, tuče i zlonamjernih postupaka trećih osoba – pokrivene i one životne situacije kojih se teško sjetiti kada razmišljate o onome što se sve može dogoditi vašem automobilu. Govorimo li o psu koji je ogrebao automobil ili izgrizao branik, te o mački koja se zavukla u motor i tamo napravila pravu štetu, ne morate brinuti šteta na vašem automobilu bit će podmirena ukoliko ugovorite Super kasko osiguranje u Allianzu.

Ugovor o osiguranju sklopljen je kada je ponuda za osiguranje prihvaćena. Pisana ponuda učinjena Allianzu za sklapanje ugovora o osiguranju veže ponuditelja, ako nije odredio kraći rok, za vrijeme od osam dana otkad je ponuda prispjela Allianzu. Ako Allianz u tom roku ne odbije ponudu koja ne odstupa od njegovih uvjeta za predloženo osiguranje, smatrat će se da je prihvatio ponudu i da je ugovor sklopljen. U tom slučaju ugovor se smatra sklopljenim kad je ponuda prispjela Allianzu.

Ako Allianz povodom primljene ponude zatraži kakvu dopunu ili izmjenu, kao dan primitka ponude smatrat će se dan kad Allianz primi traženu dopunu ili izmjenu, odnosno kad bude obaviješten o prihvaćanju njegovih uvjeta. ponuditelj osiguranja može odustati od sklapanja ugovora, sukladno zakonskim rokovima i zatražiti povrat uplaćene premije. Allianz u tom slučaju može naplatiti administrativne troškove u iznosu od najviše 10% od godišnje premije osiguranja. Ugovor o osiguranju sklopljen je samim plaćanjem premije osiguranja, ako je to navedeno na ponudi ili polici osiguranja.

Kupi online

Brzo i jednostavno ugovorite osiguranje online i iskoristite 10% popusta

Kupi onlineKupi online
 

Nazovi službu za klijente

Pomoći ćemo vam u izboru osiguranja prilagođenog vama.

Nazovi službu za klijentePošalji email
 

Kontaktiraj zastupnika

Nemate svojeg zastupnika? Ostavite nam kontakt podatke i javiti će vam se kolega/ica.

Kontaktiraj zastupnika<strong>Nemate svojeg zastupnika?</strong> Ostavite nam kontakt podatke i javiti će vam se kolega/ica.