Sponzorstva u Hrvatskoj

Kontakt centar

Besplatni tel. 0800 5000
Inozemstvo (trošak pozivatelja): +385 1 4653-535
(pon - pet 08-20, sub 09-15)

Upišite vašu adresu

(npr. Heinzelova 70, Zagreb)

Vaš odštetni zahtjev možete prijaviti:

Moj Allianz - portal za klijente

Pregled polica osiguranja, prijava štete, statusi prijavljenih šteta, uplate, isplate...


Upišite podatke za prijavu

Brojevi telefona usluga na raspolaganju klijentima po određenim policama osiguranja:

U Hrvatskoj
U inozemstvu
  • Pomoć u slučaju bolesti ili nezgode: 00431 525 03 6240 (uz Putno osiguranje)
  • Pomoć na cesti: 00431 525 03 6240 (uz Euro+)

  Hrvatska gorska služba spašavanja

Hrvatska gorska služba spašavanja

Ova humanitarna i neprofitna udruga okuplja volontere koji spašavaju ljude i životinje iz teško pristupačnih područja, planina, stijena, speleoloških objekata, rijeka, čak i urbanih prostora, kada je pri spašavanju potrebno primijeniti stručno znanje i opremu za spašavanje.

Allianz je donirao pet dronova HGSS-u, kao svoj mali doprinos i veliko hvala svim gorskim spašavateljima na njihovom nesebičnom i plemenitom djelovanju.

Vjerujemo da će dronovi ubrzati i unaprijediti potrage za nestalim i unesrećenim osobama te smatramo da je ovo početak jednog lijepog prijateljstva. I u budućnosti ćemo podržavati rad ove udruge kao #prijateljHGSS.

 

  Hrvatski paraolimpijski odbor

Hrvatski paraolimpijski odbor

Kao dio svog paraolimpijskog partnerstva, Allianz aktivno promovira paraolimpijski pokret i pokušava smanjiti društvenu rezerviranost prema invaliditetu i sportu. Uz slogan "Dijelimo paraolimpijsko znanje" šire se informacije o disciplinama paraolimpijskog sporta. Emotivna kampanja "Vjeruj u sebe" potiče javnost i članove osoblja da se poistovjete s inspirirajućim postignućima paraolimpijskih sportaša.

  Hrvatski teniski savez

Hrvatski teniski savez

Allianz je ponosni sponzor Hrvatskog teniskog saveza od 2012. godine. Kao dugogodišnjem partneru ATP Vegeta Croatia Open turnira, logičan korak za Allianz bilo je dodatno uključivanje u svijet tenisa i podrška hrvatskim tenisačima koji svojom upornošću, snagom i napornim radom utjelovljuju sve vrijednosti koje Allianza podupire u svojim  sponzorstvima. Uz vrhunske tenisače, među kojima je i pobjednik US Opena Marin Čilić, Allianz podupire aktivnosti Hrvatskog teniskog saveza te natjecanja na svim domaćim i međunarodnim teniskim turnirima.

  Umjetnički paviljon u Zagrebu

Umjetnički paviljon u Zagrebu

Allianz je pokrovitelj Umjetničkog paviljona i time nastavlja podržavati renomirane kulturne projekte u Hrvatskoj i promicati kulturna sponzorstva. Umjetnički paviljon u Zagrebu je središnja kulturna institucija u ovom dijelu Europe. Mjesto je održavanja značajnih izložaba moderne i suvremene umjetnosti hrvatskih umjetnika.

 

 

  Zatražite sponzorstvo

Zatražite sponzorstvo

Imate projekt, događaj ili natjecanje za čiju realizaciju trebate pomoć u vidu sponzorstva? Kontaktirajte nas na sponzorstvo@allianz.hr