Sponzorstva u Hrvatskoj

Kontakt centar

Besplatni tel. 0800 5000
Inozemstvo (trošak pozivatelja): +385 1 4653-535
(pon - pet 08-20, sub 09-15)

Upišite vašu adresu

(npr. Heinzelova 70, Zagreb)

Vaš odštetni zahtjev možete prijaviti:

Moj Allianz - portal za klijente

Pregled polica osiguranja, prijava štete, statusi prijavljenih šteta, uplate, isplate...


Upišite podatke za prijavu

Brojevi telefona usluga na raspolaganju klijentima po određenim policama osiguranja:

U Hrvatskoj
U inozemstvu
  • Pomoć u slučaju bolesti ili nezgode: 00431 525 03 6240 (uz Putno osiguranje)
  • Pomoć na cesti: 00431 525 03 6240 (uz Euro+)

  Hrvatski skijaški savez

Hrvatski skijaški savez

Allianz je ponosni sponzor Hrvatskog skijaškog saveza. Ovaj nacionalni sportski savez osnovan je 1939. godine, a potiče, promiče i skrbi o hrvatskim skijaškim sportovima i struci skijaških sportova te ih ujedno predstavlja u međunarodnim odnosima.

 

  Hrvatski paraolimpijski odbor

Hrvatski paraolimpijski odbor

Kao dio svog paraolimpijskog partnerstva, Allianz aktivno promovira paraolimpijski pokret i pokušava smanjiti društvenu rezerviranost prema invaliditetu i sportu. Uz slogan "Dijelimo paraolimpijsko znanje" šire se informacije o disciplinama paraolimpijskog sporta. Emotivna kampanja "Vjeruj u sebe" potiče javnost i članove osoblja da se poistovjete s inspirirajućim postignućima paraolimpijskih sportaša.

  Hrvatski teniski savez

Hrvatski teniski savez

Allianz je ponosni sponzor Hrvatskog teniskog saveza od 2012. godine. Kao dugogodišnjem partneru ATP Vegeta Croatia Open turnira, logičan korak za Allianz bilo je dodatno uključivanje u svijet tenisa i podrška hrvatskim tenisačima koji svojom upornošću, snagom i napornim radom utjelovljuju sve vrijednosti koje Allianza podupire u svojim  sponzorstvima. Uz vrhunske tenisače, među kojima je i pobjednik US Opena Marin Čilić, Allianz podupire aktivnosti Hrvatskog teniskog saveza te natjecanja na svim domaćim i međunarodnim teniskim turnirima.

  ATP Konzum Croatia Open

ATP Konzum Croatia Open

Allianz je partner ATP Konzum Croatia Opena, najstarijeg i najuglednijeg teniskog turnira u Hrvatskoj i regiji, s više od dva desetljeća tradicije. U kalendaru ATP-ja Umag se uvijek isticao kao mjesto ne samo vrhunskog tenisa nego i bogatog programa popratnih turističkih, gastronomskih i zabavnih događanja.

  Zagrebački solisti

Zagrebački solisti

Allianz podržava najugledniji hrvatski komorni ansambl s šezdesetgodišnjom tradicijom djelovanja koji su do sada održali preko 3500 koncerata u najvećim svjetskim centrima i najslavnijim koncertnim dvoranama. Dobitnici su  mnogih visokih priznanja i nagrada, a svojim djelovanjem promiču kulturu suvremene glazbe i stvaralaštvo hrvatskih autora.

  Umjetnički paviljon u Zagrebu

Umjetnički paviljon u Zagrebu

Allianz je pokrovitelj Umjetničkog paviljona i time nastavlja podržavati renomirane kulturne projekte u Hrvatskoj i promicati kulturna sponzorstva. Umjetnički paviljon u Zagrebu je središnja kulturna institucija u ovom dijelu Europe. Mjesto je održavanja značajnih izložaba moderne i suvremene umjetnosti hrvatskih umjetnika.

 

 

  Zatražite sponzorstvo

Zatražite sponzorstvo

Imate projekt, događaj ili natjecanje za čiju realizaciju trebate pomoć u vidu sponzorstva? Kontaktirajte nas na sponzorstvo@allianz.hr