Pojmovi u osiguranju

  Životno osiguranje za djecu

Životno osiguranje za djecu ugovaraju roditelji ili bliski rođaci kako bi štedjeli novac za dijete.

 Primjerice, mjesečno izdvajanje samo 100 kuna, od djetetove prve pa sve do 18 godine života, nije veliki mjesečni iznos za roditelje, a na kraju se itekako isplati.  Osim financijske sigurnosti djece tom policom su djeca osigurana i od nekih nepredviđenih situacija kao što su nezgode, bolesti, potreba za liječenjem...

 Allianz u svojoj ponudi nudi dječje osiguranje Tigar Teo, a može se otvoriti već za bebu koja je stara 30 dana, pa za djecu sve do 15. godine života. Trajanje police minimalno iznosi 10 godina, ali mora isteći između djetetove 18. i 25. godine života. Minimalna svota koja se može uplaćivati je 14 eura. Dogodi li se da ne možete više plaćati policu osiguranja možete na temelju ukupno uplaćenog iznosa formirati novu ugovorenu svota i na taj način će dijete ipak dobiti financijsku pomoć pri isteku osiguranja.

 Dakle, ako se odlučite za životno osiguranje za djecu i ako redovito plaćate primije osiguranja možete biti sigurni da će vaše dijete biti financijski osigurano u trenucima kada samostalno kreće u život.  

« Povratak