Allianz i SOS Dječja sela fokusiraju se na socijalnu uključenost

Allianz SE i SOS Dječja sela objavili su u utorak, 02. kolovoza sklapanje trogodišnjeg globalnog partnerstva u sklopu kojega će Allianz na globalnoj razini pružiti podršku SOS Dječjim selima. Osim sudjelovanja na projektima, koji će osiguravati pojedinačnu podršku djeci, Allianz će ponuditi i svoje stručno znanje u upravljanju rizicima, primjerice pomoći će pretvoriti dječja sela u sigurna mjesta namijenjena lokalnim zajednicama u slučaju katastrofe.

Više od dvadeset godina Allianz je  usmjeren na pružanje ciljane podrške mladima. “Kao osiguravajuća kuća i ulagač, razmišljamo i planiramo unaprijed dugoročnije od ostalih”, navodi Oliver Bäte, glavni izvršni direktor osiguravajuće kuće Allianz SE.

“Socijalnim programom ‘Ohrabrimo buduće generacije’, koji je po prvi puta dio globalnog partnerstva sa SOS Dječjim selima, nastojimo pronaći odgovore na izazove koji se tiču socijalne uključenosti. Zajedno sa SOS Dječjim selima potičemo mlade ljude diljem svijeta da oblikuju održivu budućnost.”

Više...