Kontakt centar

Besplatni tel. 0800 5000
Inozemstvo (trošak pozivatelja): +385 1 4653-535
(pon - pet 08-20, sub 09-15)

Upišite vašu adresu

(npr. Heinzelova 70, Zagreb)

Vaš odštetni zahtjev možete prijaviti:

Moj Allianz - portal za klijente

Pregled polica osiguranja, prijava štete, statusi prijavljenih šteta, uplate, isplate...


Upišite podatke za prijavu

Brojevi telefona usluga na raspolaganju klijentima po određenim policama osiguranja:

U Hrvatskoj
U inozemstvu
  • Pomoć u slučaju bolesti ili nezgode: 00431 525 03 6240 (uz Putno osiguranje)
  • Pomoć na cesti: 00431 525 03 6240 (uz Euro+)

Allianz pomaže

Allianz pomaže

Pokrenuli smo projekt 'Allianz pomaže' kojim želimo na brz i efikasan način pomoći obnovu i povećanje sigurnosti područja pogođenih poplavama.

Kao prvu pomoć trenutno najugroženijima Allianz i AZ fondovi donirat će Hrvatskom Crvenom križu 250.000 kuna, a sve dobrovoljne novčane priloge zaposlenika, koje od danas do petka 23. svibnja prikupljamo, Allianz će dodatno udvostručiti. Vjerujem da ćemo na taj način prikupiti značajna dodatna sredstva. Prikupljamo i materijalnu pomoć, a donacije ćemo potkrijepiti s 50.000 kn u obliku najnužnijih potrepština. Kada se voda povuče, u okviru 'Allianz pomaže' odabrat ćemo jedan projekt unutar lokalne zajednice koji će imati za cilj povećanje kvalitete života i sigurnosti te ćemo ga podržati na financijski i druge načine. Iako je pogođeno područje financijski siromašno, a naš osigurateljni portfelj na pogođenom području mali, naša je dužnost pomoći na svaki mogući način te pozivamo i naše partnere da se uključe.

Procjene šteta obavljamo kako pojedina područja postaju dostupna, za najviše pogođena područja nemamo još informacije o štetama, ali naši procjenitelji su na terenu i likvidiraju štete na licu mjesta kako bismo klijentima u najkraćem roku isplatili štete.