Potpisan sporazum s Obrtničkom komorom Zagreb

Allianz Zagreb priključio se Projektu zajedničke nabave Obrtničke komore Zagreb „ARTIFEX“. Projekt je zamišljen kao pomoć u poslovanju članova kako bi u fazi nabave energenata, potrošnog materijala i osnovnih sredstava, kao i pojedinih usluga postigli što povoljnije uvjete i na taj način smanjili ulazne troškove u cilju postizanja što veće konkurentnosti na tržištu.

Allianz se projekt uključio nudeći članovima Komore i sudionicima projekta posebno dizajnirane proizvode, prilagođene potrebama pojedinih obrta, a time i najpovoljnije proizvode. „Allianz je oduvijek poticao samostalnost u radu i duh poduzetništva, kako među vlastitim zaposlenicima tako i kod svojih partnera. No, u trenutnoj gospodarskoj situaciji obrtnici su izloženi nizu poteškoća i stoga program zajedničke nabave vidimo kao odličnu priliku da uzajamnim naporima postignu najpovoljnije uvjete poslovanja. U radu se obrtnici susreću i s nizom poslovnih rizika, koji variraju od jedne djelatnosti do druge i tu je Allianz prepoznao prostor za suradnju i zajednički interes. Vjerujemo u uspjeh ovog programa i veselimo se budućoj suradnji“, izjavio je Tomislav Hudinčec, direktor Allianz podružnica u Zagrebu prilikom svečanog potpisivanja sporazuma.