Kontakt centar

Besplatni tel. 0800 5000
Inozemstvo (trošak pozivatelja): +385 1 4653-535
(pon - pet 08-20, sub 09-15)

Upišite vašu adresu

(npr. Heinzelova 70, Zagreb)

Vaš odštetni zahtjev možete prijaviti:

Moj Allianz - portal za klijente

Pregled polica osiguranja, prijava štete, statusi prijavljenih šteta, uplate, isplate...


Upišite podatke za prijavu

Brojevi telefona usluga na raspolaganju klijentima po određenim policama osiguranja:

U Hrvatskoj
U inozemstvu
  • Pomoć u slučaju bolesti ili nezgode: 00431 525 03 6240 (uz Putno osiguranje)
  • Pomoć na cesti: 00431 525 03 6240 (uz Euro+)

Allianz i Antena Zagreb postavili brzinomjer ispred OŠ Ante Kovačića u Zagrebu

  • Akcija "Zajedno u školu" provedena je uz podršku Grada Zagreba i Ministarstva unutarnjih poslova
  • U sklopu akcije mjerila se brzina vožnje u blizini pet osnovnih škola u Zagrebu
  • Na najkritičniju zonu trajno postavljen brzinomjer
  • Akciju osobno podržao i gradonačelnik Milan Bandić

Zagreb, 16. rujna 2013. - Početak škole i novih obveza sa sobom donosi i niz razloga za pojačan oprez u prometu. Više od 40 tisuća djece ove je školske godine upisalo prve razrede, čime su postali aktivnim, ali i najugroženijim sudionicama u prometu. Stoga je izuzetno važno pravovremeno skrenuti pozornost vozačima na najmlađe sudionike u prometu, a roditeljima na nužnu edukaciju i osiguranje svoje djece.

U prvom tjednu ove školske godine provedena je društveno odgovorna akcija "Zajedno u školu" u organizaciji Allianza i Antene Zagreb, a uz podršku Grada Zagreba i Ministarstva unutarnjih poslova. Tijekom prvog tjedna rujna mjerila se brzina vožnje u neposrednoj blizini pet zagrebačkih osnovnih škola kako bi vozače podsjetili na povratak djece na prometnice. Kao najkritičnija točka pokazala se ulica Antuna Šoljana kod osnovne škole Ante Kovačića, te je iz tog razloga na ovu lokaciju trajno postavljen mjerač brzine. Svojim dolaskom akciji je pružio podršku i gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.

"Sigurnost djece i ostalih sudionika u prometu, savjesnim je vozačima na prvom mjestu. No, nije na odmet dodatno upozoriti širu javnost na važnost odgovornog ponašanja u prometu. Zato je Allianz s velikim zadovoljstvom pružio potporu ovoj akciji", istaknula je Lana Zeković Mellé, voditeljica korporativnih komunikacija Allianza te pridodala, "A kako bismo dodatno zaštitili najmlađe, pripremili smo i akciju koja traje do 15. studenog. Klijenti koji ugovore višekratnu policu mješovitog životnog osiguranja AllianZ Život ili dječjeg osiguranja Tigar Teo dobivaju na poklon besplatno dopunsko osiguranje za prvu osigurateljnu godinu".

Uz navedene pogodnosti, Allianz sve koji u razdoblju trajanja akcije ugovore životno ili dječje osiguranje, a svoju godišnju premiju osiguranja uplate odjednom, nagrađuje dodatnim popustom do 500 kuna, ovisno o visini godišnje premije. Svi klijenti koju su ujedno i članovi MultiPlusCard programa skupljaju bodove ugovaranjem višekratne police životnog osiguranja i to na način da za svake dvije kune naplaćene premije u prvoj godini trajanja ostvaruju jedan bod.

Za daljnje informacije molimo kontaktirajte:

Lana Zeković Mellé

Voditelj korporativnih komunikacija

lana.melle@allianz.hr