Allianz u MultiPlusCard programu

• Allianz je jedini osiguratelj koji nudi pogodnosti klijentima unutar MultiPlusCard programa
  • Ugovaranjem novih polica osiguranja u Allianzu klijenti ostvaruju pravo na nagradne bodove

Allianz je od 1. lipnja postao novi partner MultiPlusCard programa, najvećeg programa nagrađivanja vjernosti u Hrvatskoj. Svi postojeći i novi MultiPlusCard korisnici korištenjem usluga novog partnera mogu sakupljati nagradne bodove te ostvariti pravo na niz pogodnosti. Allianz sudjeluje u programu na način da članovi MultiPlusCarda sakupljaju bodove ugovarajući nove police životnih, imovinskih, automobilskih i drugih osiguranja.

"Allianz je među hrvatskim osigurateljima najviše prepoznat od klijenata upravo po inovativnosti u svom poslovanju. Vjerujemo kako je naš ulazak u program MultiPlusCarda još jedna potvrda da se želimo približiti klijentima, biti im dostupniji te ih u konačnici nagraditi za vjernost",
rekao je Boris Galić, predsjednik Uprave Allianza.

Neovisno o tome plaćaju li gotovinom, kreditnom ili debitnom karticom, MultiPlusCard korisnici za ugovaranje novih polica dobivaju bodove, a vrijednost nagradnih bodova različita je ovisno o proizvodima ugovaranja. Kako bi koristio nagradne bodove, korisnik mora u jednom obračunskom razdoblju prikupiti najmanje 100 bodova u Allianzu.

"Pozdravljamo Allianz kao novog partnera u MultiPlusCard programu. Allianz će svojom komplementarnom ponudom značajno unaprijediti mogućnosti programa i proširiti paletu pogodnosti za naše vjerne korisnike", istaknuo je Nikola Jurčić, predsjednik Uprave MultiPlusCarda.

Najviše bodova, korisnici mogu sakupiti ako premiju osiguranja plaćaju MasterCard ili Maestro karticama Zagrebačke banke, budući da tada korisnike bodovima nagrađuju i Allianz i Zagrebačka banka.

Na kraju obračunskog razdoblja koje traje 3 mjeseca, nagradni bodovi se preračunavaju u kune i u obliku nagradnih kupona šalju klijentima na kućnu adresu putem kvartalne MultiPlusCard knjižice pogodnosti. Nagradni bodovi izdani od strane Allianza moći će se koristiti kod pojedinih partnera unutar MultiPlusCard programa: u Konzumu, Kozmu, Tisak Mediji, T-Mobileu, Atlasu i ShoeBeDo.