Kontakt centar

Besplatni tel. 0800 5000
Inozemstvo (trošak pozivatelja): +385 1 4653-535
(pon - pet 08-20, sub 09-15)

Upišite vašu adresu

(npr. Heinzelova 70, Zagreb)

Vaš odštetni zahtjev možete prijaviti:

Moj Allianz - portal za klijente

Pregled polica osiguranja, prijava štete, statusi prijavljenih šteta, uplate, isplate...


Upišite podatke za prijavu

Brojevi telefona usluga na raspolaganju klijentima po određenim policama osiguranja:

U Hrvatskoj
U inozemstvu
  • Pomoć u slučaju bolesti ili nezgode: 00431 525 03 6240 (uz Putno osiguranje)
  • Pomoć na cesti: 00431 525 03 6240 (uz Euro+)

Allianzova prva komunikacijska radionica „U susret Riju“ održana u Osijeku

Allianzova prva komunikacijska radionica „U susret Riju“ održana u Osijeku

Kako učinkovito komunicirati s medijima i sponzorima, kao i putem društvenih mreža moglo se čuti ovoga vikenda u osječkoj Dvorani Gradski vrt, gdje je Allianz u suradnji s Hrvatskim paraolimpijskim odborom organizirao prvu u nizu jednodnevnih edukacijskih radionica „Ususret Riju“, namijenjenih hrvatskim paraolimpijcima, sportskim udrugama osoba s invaliditetom i ostalim dionicima u paraolimpizmu.

Do Paraolimpijskih igara u Riju dijeli nas još 230 dana, a kao i svake paraolimpijske godine i ove se očekuje povećan interes medija i sponzora za sport osoba s invaliditetom. Potaknut time Allianz je u suradnji s Hrvatskim paraolimpijskim odborom (HPO) odlučio organizirati jednodnevne edukacije na temu učinkovite komunikacije s javnošću i sponzorima u četiri hrvatska grada – Osijeku, Splitu, Rijeci i Zagrebu.

Putem radionice koja obuhvaća praktična predavanja o medijskom nastupu i nastupu na društvenim mrežama, te odgovara na pitanje kako privući sponzore, predavači su sportašima i predstavnicima udruga ukazali na mogućnosti za poticanje komunikacije te pronalaženje financijskih sredstava za širenje i održivost predparaolimpijskih aktivnosti.

“Smatram da su za razvoj sporta osoba s invaliditetom takve radionice iznimno potrebne. Ljudi su željni znanja, zato i ne iznenađuje što su sudionici tijekom cijelog dana aktivno sudjelovali te se diskusija nastavila i nakon završetka radionice.” izjavio je Željko Černić, Predsjednik Odbora za školovanje kadrova u HPO.

Komunikacijska Radionica U Osijeku

Vođen motom „Share the knowledge“ (Podijeliti znanje) Allianz od 2011. godine, kao partner hrvatskih paraolimpijaca, osmišljava aktivnosti poput Paraolimpijskog školskog dana, Trenera velikog srca i Paraolimpijskih medijskih radionica, kako bi širio toleranciju i postavio temelje za ravnopravan odnos sportaša sa i bez invaliditeta. Današnja je radionica logičan nastavak postojećih aktivnosti.

Vanja Bzik iz Allianzovog Market menadžmenta, sudionicima je dala uvid u komunikaciju putem društvenih mreža: „Igre u Riju velika su prilika da naši sportaši pojačaju svoje komunikacijske aktivnosti i upoznaju Hrvatsku s inspirativnim svijetom paraolimpizma. Riječ je o vrhunskim sportašima koji usprkos svojim sportskim uspjesima još ne uživaju dovoljnu pažnju javnosti. Zahvaljujući digitalizaciji i pojavnosti društvenih mreža danas svatko uz neka osnovna znanja može kreirati svoj brend i samome sebi biti PR-ovac. Vođeni time, osječke smo sportaše upoznali s osnovama komuniciranja s medijima i sponzorima te putem društvenih mreža.“

Predavanja su, uz Vanju Bzik, održali Kristina Babić, komunikacijski stručnjak i Viktor Vetturelli, stručnjak za razvoj strategija sponzorstva. Nakon radionice u Osijeku, edukacija za sve sportaše s invaliditetom, kao i sportske udruge osoba s invaliditetom održat će se u Splitu, Rijeci te u Zagrebu.

Kristina Babić , Komunikacijska Radionica U Osijeku