Kontakt centar

Besplatni tel. 0800 5000
Inozemstvo (trošak pozivatelja): +385 1 4653-535
(pon - pet 08-20, sub 09-15)

Upišite vašu adresu

(npr. Heinzelova 70, Zagreb)

Vaš odštetni zahtjev možete prijaviti:

Moj Allianz - portal za klijente

Pregled polica osiguranja, prijava štete, statusi prijavljenih šteta, uplate, isplate...


Upišite podatke za prijavu

Brojevi telefona usluga na raspolaganju klijentima po određenim policama osiguranja:

U Hrvatskoj
U inozemstvu
  • Pomoć u slučaju bolesti ili nezgode: 00431 525 03 6240 (uz Putno osiguranje)
  • Pomoć na cesti: 00431 525 03 6240 (uz Euro+)

Allianz Zagreb partner Hrvatskog paraolimpijskog odbora

• Hrvatski paraolimpijski odbor jedan od osam nacionalnih paraolimpijskih saveza pod pokroviteljstvom Allianza
• Allianz postao prvi "međunarodni partner" Međunarodnog paraolimpijskog odbora (IPC)
• U lokalnu suradnju Allianza s nacionalnim paraolimpijskim odborima uključeno je ukupno osam zemalja: Australija, Bugarska, Hrvatska, Njemačka, Irska, Portugal, Švicarska, Turska


Ususret Paraolimpijskim igarama u Londonu 2012. Allianz Zagreb se uključio u globalno proširenje Allianzova partnerstva s Međunarodnim paraolimpijskim odborom (IPC) potpisavši dvogodišnji sporazum s Hrvatskim paraolimpijskim odborom (HPO). Time je HPO dobio partnera, te postao jednim od osam nacionalnih paraolimpijskih saveza pod pokroviteljstvom Allianza. Dvogodišnjom obnovom globalnog partnerstva s IPC-om, Allianz SE je napredovao do jedinstvenog statusa "međunarodnog partnera", a u lokalnu suradnju Allianza s nacionalnim paraolimpijskim odborima sada je ukupno uključeno osam zemalja: Australija, Bugarska, Hrvatska, Njemačka, Irska, Portugal, Švicarska i Turska.

"Ponosni smo što smo nakon dugogodišnje suradnje na globalnoj razini dobili priliku postati partnerom paraolimpijskog odbora i u Hrvatskoj. Naime, postoji snažna poveznica koja veže Allianz s paraolimpijcima", komentirao je novo pokroviteljstvo Allianza Boris Galić, predsjednik Uprave Allianza Zagreb. "Teme zdravlja, rehabilitacije i reintegracije nakon nezgode dio su našeg svakodnevnog poslovanja. 650 milijuna ljudi diljem svijeta žive s invaliditetom, a u Hrvatskoj je više od oko 530.000 invalidnih osoba, odnosno 1 od 10 Hrvata živi s invaliditetom. Ako pogledate svoje suradnike, susjede i prijatelje, shvatit ćete da je invalidnost problem koji se tiče svih nas".

Kao dio svog paraolimpijskog partnerstva, Allianz aktivno promovira paraolimpijski pokret i pokušava smanjiti društvenu rezerviranost prema invaliditetu i sportu. Uz slogan "Dijelimo paraolimpijsko znanje" šire se informacije o disciplinama paraolimpijskog sporta. Emotivna kampanja "Vjeruj u sebe" potiče javnost i članove osoblja da se poistovjete s inspirirajućim postignućima paraolimpijskih sportaša.

"Allianz vidi vrhunske paraolimpijske sportaše poput Sanje Milojević i Mihovila Španje kao uzore za pravu motivaciju i vjerodostojne osobe za davanje savjeta o rješavanju osobnih kriza", objašnjava Boris Galić. "Paraolimpijski sportaši pomažu nam da još bolje razumijemo potrebe naših klijenata uviđajući kako sport pomaže ljudima da se nose s osobnim nedostacima".

Inspirativni film koji je Allianz snimio na Novom Zelandu s paraolimpijskim sportašima, uključujući hrvatskog paraolimpijca Branimira Budetića, možete pogledati na linku:
http://www.sponsoring.allianz.com/en/paralympics/videos/moodfilm/

Za daljnje informacije molimo kontaktirajte:

Sonja Miočić Maksić
direktorica Korporativnih komunikacija
sonja.miocic-maksic@allianz.hr