Kontakt centar

Besplatni tel. 0800 5000
(pon - pet 08 -17 sati)
Inozemstvo (trošak pozivatelja): +385 1 4653-535

Upišite vašu adresu

(npr. Heinzelova 70, Zagreb)

Vaš odštetni zahtjev možete prijaviti:

Moj Allianz - portal za klijente

Pregled polica osiguranja, prijava štete, statusi prijavljenih šteta, uplate, isplate...


Upišite podatke za prijavu

Brojevi telefona usluga na raspolaganju klijentima po određenim policama osiguranja:

U Hrvatskoj
U inozemstvu
  • Pomoć u slučaju bolesti ili nezgode: 00431 525 03 6240 (uz Putno osiguranje)
  • Pomoć na cesti: 00431 525 03 6240 (uz Euro+)

Allianzova komunikacijska radionica „U susret Riju“ u održana Rijeci

Kako učinkovito komunicirati s medijima i sponzorima, kao i putem društvenih mreža moglo se čuti ovoga vikenda na riječkim Bazenima Kantrida, gdje je Allianz u suradnji s Hrvatskim paraolimpijskim odborom organizirao jednodnevnu edukacijsku radionicu „Ususret Riju“, namijenjenu hrvatskim paraolimpijcima, sportskim udrugama osoba s invaliditetom i ostalim dionicima u paraolimpizmu.

Do Paraolimpijskih igara u Riju dijeli nas još 219 dana, a kao i svake paraolimpijske godine i ove se očekuje povećan interes medija i sponzora za sport osoba s invaliditetom. Potaknut time Allianz je u suradnji s Hrvatskim paraolimpijskim odborom (HPO) odlučio organizirati jednodnevne edukacije na temu učinkovite komunikacije s javnošću i sponzorima u četiri hrvatska grada – Osijeku, Splitu, Rijeci i Zagrebu.

Ususret Riju 1 (1)

Putem radionice koja obuhvaća praktična predavanja o medijskom nastupu i nastupu na društvenim mrežama, te odgovara na pitanje kako privući sponzore, predavači su sportašima i predstavnicima udruga ukazali na mogućnosti za poticanje komunikacije te pronalaženje financijskih sredstava za širenje i održivost predparaolimpijskih aktivnosti.

„Zaista sam zadovoljan konceptom i temama koje su bile priložene te voditeljima ili prezenterima koji su na stručan i jednostavan način pokušali objasniti, svaki u svojem području, važnost društvenih medija u promociji sporta osoba s invaliditetom, kao i važnost medijskog nastupa. Oni koji nisu vični tome mogu iz ove radionice izvući pozitivne prijedloge o tome kako se to radi te pokušati primijeniti stečeno znanje već na svojem prvom nastupu nakon radionice. Osnove sponzorstva najviše muče udruge – kako doći do toliko potrebnih financijskih sredstava široka je tema i na tom području još moramo mnogo učiti.”, izjavio je paraolimpijac Rudolf Petrović.

Komunikacijske Radionice

Vođen motom „Share the knowledge“ (Podijeliti znanje) Allianz od 2011. godine, kao partner hrvatskih paraolimpijaca, osmišljava aktivnosti poput Paraolimpijskog školskog dana, Trenera velikog srca i Paraolimpijskih medijskih radionica, kako bi širio toleranciju i postavio temelje za ravnopravan odnos sportaša sa i bez invaliditeta. Današnja je radionica logičan nastavak postojećih aktivnosti.

Vanja Bzik iz Allianzovog Market menadžmenta, sudionicima je dala uvid u komunikaciju putem društvenih mreža: „Igre u Riju velika su prilika da naši sportaši pojačaju svoje komunikacijske aktivnosti i upoznaju Hrvatsku s inspirativnim svijetom paraolimpizma. Riječ je o vrhunskim sportašima koji usprkos svojim sportskim uspjesima još ne uživaju dovoljnu pažnju javnosti. Zahvaljujući digitalizaciji i pojavnosti društvenih mreža danas svatko uz neka osnovna znanja može kreirati svoj brend i samome sebi biti PR-ovac. Vođeni time, osječke smo sportaše upoznali s osnovama komuniciranja s medijima i sponzorima te putem društvenih mreža.“

Predavanja su, uz Vanju Bzik, održale Emira Brkić, komunikacijska stručnjakinja i Dijana Vetturelli, stručnjakinja za razvoj strategija sponzorstva. Osim u Rijeci, edukacijske radionice „Ususret Riju“ održale su se u Splitu i Osijeku, dok se posljednja u nizu očekuje u Zagrebu.

Ususret Riju 2 (1)