Kontakt centar

Besplatni tel. 0800 5000
Inozemstvo (trošak pozivatelja): +385 1 4653-535
(pon - pet 08-20, sub 09-15)

Upišite vašu adresu

(npr. Heinzelova 70, Zagreb)

Vaš odštetni zahtjev možete prijaviti:

Moj Allianz - portal za klijente

Pregled polica osiguranja, prijava štete, statusi prijavljenih šteta, uplate, isplate...


Upišite podatke za prijavu

Brojevi telefona usluga na raspolaganju klijentima po određenim policama osiguranja:

U Hrvatskoj
U inozemstvu
  • Pomoć u slučaju bolesti ili nezgode: 00431 525 03 6240 (uz Putno osiguranje)
  • Pomoć na cesti: 00431 525 03 6240 (uz Euro+)

Allianzova komunikacijska radionica „U susret Riju“ održana u Splitu

Kako učinkovito komunicirati s medijima i sponzorima, kao i putem društvenih mreža moglo se čuti ovog vikenda u splitskom Športskom centru Gripe, gdje je Allianz u suradnji s Hrvatskim paraolimpijskim odborom organizirao jednodnevnu edukacijsku radionicu „Ususret Riju“, namijenjenu hrvatskim paraolimpijcima, sportskim udrugama osoba s invaliditetom i ostalim dionicima u paraolimpizmu.

Do Paraolimpijskih igara u Riju dijeli nas još 219 dana, a kao i svake paraolimpijske godine i ove se očekuje povećan interes medija i sponzora za sport osoba s invaliditetom. Potaknut time Allianz je u suradnji s Hrvatskim paraolimpijskim odborom (HPO) odlučio organizirati jednodnevne edukacije na temu učinkovite komunikacije s javnošću i sponzorima u četiri hrvatska grada – Osijeku, Splitu, Rijeci i Zagrebu.

Ususret Riju

Putem radionice koja obuhvaća praktična predavanja o medijskom nastupu i nastupu na društvenim mrežama, te odgovara na pitanje kako privući sponzore, predavači su sportašima i predstavnicima udruga ukazali na mogućnosti za poticanje komunikacije te pronalaženje financijskih sredstava za širenje i održivost predparaolimpijskih aktivnosti.

„Prisustvovala sam seminaru Odnosi s javnošću u Splitu i otišla bogatija za nove informacije i iskustva. Smatram da je cjelodnevno druženje vrlo dobro osmišljeno te da je svakom sportašu, kao i drugim javnim osobama, korisno prisustvovati ovakvim radionicama i predavanjima na temu komunikacije i promocije. Dobila sam dosta novih informacija, ali i naučila kako što bolje iskoristiti dosadašnje znanje. Kao posebno korisno istaknula bih predavanje u kojem smo naučili razliku između donacija i sponzorstava te bih pohvalila radionicu na temu sastavljanja ponude za sponzora. Također, na uvid smo dobili neke nove alate za upotrebu na Facebooku i drugim društvenim mrežama. Sve u svemu, preporučila bih i ostalima, ako budu imali priliku, da se uključe i tako unaprijede svoje komunikacijske vještine.” izjavila je paraolimpijka Anđela Mužinić.

Vođen motom „Share the knowledge“ (Podijeliti znanje) Allianz od 2011. godine, kao partner hrvatskih paraolimpijaca, osmišljava aktivnosti poput Paraolimpijskog školskog dana, Trenera velikog srca i Paraolimpijskih medijskih radionica, kako bi širio toleranciju i postavio temelje za ravnopravan odnos sportaša sa i bez invaliditeta. Današnja je radionica logičan nastavak postojećih aktivnosti.

Komunikacija S Medijima _Ivana Bilić

Vanja Bzik iz Allianzovog Market menadžmenta, sudionicima je dala uvid u komunikaciju putem društvenih mreža: „Igre u Riju velika su prilika da naši sportaši pojačaju svoje komunikacijske aktivnosti i upoznaju Hrvatsku s inspirativnim svijetom paraolimpizma. Riječ je o vrhunskim sportašima koji usprkos svojim sportskim uspjesima još ne uživaju dovoljnu pažnju javnosti. Zahvaljujući digitalizaciji i pojavnosti društvenih mreža danas svatko uz neka osnovna znanja može kreirati svoj brend i samome sebi biti PR-ovac. Vođeni time, osječke smo sportaše upoznali s osnovama komuniciranja s medijima i sponzorima te putem društvenih mreža.“

Predavanja su, uz Vanju Bzik, održale Ivana Bilić, komunikacijska stručnjakinja i Dijana Vetturelli, stručnjakinja za razvoj strategija sponzorstva. Osim u Splitu, edukacijske radionice „Ususret Riju“ održale su se u Rijeci i Osijeku, dok se posljednja u nizu očekuje u Zagrebu.

Ususret Riju Radionice1

Ususret Riju Radionice 2