Kontakt centar

Besplatni tel. 0800 5000
Inozemstvo (trošak pozivatelja): +385 1 4653-535
(pon - pet 08-20, sub 09-15)

Upišite vašu adresu

(npr. Heinzelova 70, Zagreb)

Vaš odštetni zahtjev možete prijaviti:

Moj Allianz - portal za klijente

Pregled polica osiguranja, prijava štete, statusi prijavljenih šteta, uplate, isplate...


Upišite podatke za prijavu

Brojevi telefona usluga na raspolaganju klijentima po određenim policama osiguranja:

U Hrvatskoj
U inozemstvu
  • Pomoć u slučaju bolesti ili nezgode: 00431 525 03 6240 (uz Putno osiguranje)
  • Pomoć na cesti: 00431 525 03 6240 (uz Euro+)

Crveno-bijeli kvadratići: Allianz Arena uputit će dobrodošlicu Hrvatskoj u EU

"Ponosan sam što je Hrvatska sada dio Europske unije," poručio je Mario Mandžukić, zvijezda Bayerna i hrvatski nogometni reprezentativac.

Proslavi ulaska Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije pridružuje se i Allianz Arena. Jedan od najpoznatijih stadiona na svijetu u nedjelju, 30. lipnja, od 22 do 2 sata iza ponoći svijetlit će u crvenoj i bijeloj - bojama hrvatskog grba.

"Ponosan sam što je Hrvatska sada dio Europske unije," poručio je Mario Mandžukić, zvijezda nogometnog kluba Bayern München. Mandžukić, koji se Bayernu pridružio 2012. godine, član je i hrvatske nogometne reprezentacije. "Zahvaljujući ovako impresivnom osvjetljenju, moj će stadion Allianz Arena na par sati biti i hrvatski."

Ovaj su dan Hrvati dočekali nakon mnogo godina. Nakon odcjepljenja od bivše Jugoslavije, Republika Hrvatska je u lipnju 2004. započela službene pregovore o članstvu u Uniji. U prosincu 2011. Hrvatska je potpisala Ugovor o pristupanju prema kojem je postala 28. zemlja članica Unije.

U siječnju 1998. Allianz je započeo s aktivnostima u Hrvatskoj, gradeći svoje poslovanje od početka i nudeći proizvode i usluge neživotnog, životnog i zdravstvenog osiguranja. Kompanija je danas tržišni predvodnik u segmentu života te u poslovanju mirovinskih fondova i kontinuirano raste.

"Sretan sam jer se Hrvatska pridružila obitelji EU-a," rekao je Bruce Bowers, regionalni izvršni direktor Allianza za regiju srednje i istočne Europe. "To je važan korak, ne samo za Hrvatsku i njezine građane, već i za cijelu Europsku uniju. Hrvatska za Allianz predstavlja važno tržište u regiji srednje i istočne Europe. Hrvatska, dobro nam došla!"

S više od 1.600 zaposlenika i gotovo 300 tisuća korisnika, Allianz je prošle godine u Hrvatskoj generirao 146 milijuna eura u premijama. Što se tiče poslovanja mirovinskih fondova Allianz u Hrvatskoj ima više od 700 tisuća korisnika te upravlja ukupnom imovinom od 3.1 milijarde eura.

"Bit će nam drago vidjeti jedan od najljepših stadiona na svijetu u bojama hrvatskog grba. Ova simbolika jasno govori da smo kao nacija cijenjeni i u sportu i u našem poslu. Nadamo se da će ulazak Republike Hrvatske u EU našim klijentima olakšati poslovanje i donijeti nova radna mjesta. Allianz će u tom procesu nastojati biti dobar partner," rekao je Boris Galić, predsjednik Uprave Allianz Zagreb.

Allianz Arena

Allianz Arena jedan je od najpoznatijih nogometnih stadiona na svijetu. Za vrijeme Svjetskog prvenstva 2006. godine Arena je bila dio globalne zabave nogometa i prijateljstva. Od otvorenja Allianz Arene u 2005. godini, na stadionu koji može primiti do 71,000 navijača održano je preko 300 utakmica - stadion je dosad sveukupno udomio oko 18 milijuna navijača. Allianz je imao ključnu ulogu u razvoju Arene, testirajući otpornost vanjskih materijala fasade na vatru u svojem istraživačkom laboratoriju Allianz Centru za tehnologiju (AZT). Od 2012. godine, Allianz je proširio svoju obitelj stadiona uključivši u nju Allianz Stadium u Sydneyju, Allianz Park u Londonu te dva projekta koja su trenutno u izgradnji: Allianz Riviera u Nici te Allianz Parque u São Paolu.

 

Za daljnje informacije molimo kontaktirajte:

Frane Majstorović

frane.majstorović@allianz.hr