Kontakt centar

Besplatni tel. 0800 5000
Inozemstvo (trošak pozivatelja): +385 1 4653-535
(pon - pet 08-20, sub 09-15)

Upišite vašu adresu

(npr. Heinzelova 70, Zagreb)

Vaš odštetni zahtjev možete prijaviti:

Moj Allianz - portal za klijente

Pregled polica osiguranja, prijava štete, statusi prijavljenih šteta, uplate, isplate...


Upišite podatke za prijavu

Brojevi telefona usluga na raspolaganju klijentima po određenim policama osiguranja:

U Hrvatskoj
U inozemstvu
  • Pomoć u slučaju bolesti ili nezgode: 00431 525 03 6240 (uz Putno osiguranje)
  • Pomoć na cesti: 00431 525 03 6240 (uz Euro+)

Peti po redu Allianz Junior Football Camp održava se od 7. do 12. kolovoza 2013.

  • Peti po redu Allianz Junior Football Camp održava se od 7. do 12. kolovoza 2013.
  • Na treninzima s FC Bayern Münchenom i dvoje mladih iz Hrvatske
  • Poseban gost iznenađenja na početku kampa je njemački reprezentativac Holger Badstuber

Kroz nekoliko sati počinje Allianz Junior Football Camp koji petu godinu zaredom okuplja mlade zaljubljenike u nogomet iz cijeloga svijeta i dovodi ih u München, europsku prijestolnicu vrhunskog nogometa. Kamp se provodi u sklopu globalne inicijative "Football for life" pokrenute od strane Allianza čiji ciljevi su povezivanje zaljubljenika u nogomet i poticanje multikulturalne razmjene dijaloga i iskustava među mladima iz cijeloga svijeta.

Priliku da u društvu igrača FC Bayern Münchena usavrše svoje nogometne vještine ove je godine dobilo 75 mladih iz 25 zemalja diljem svijeta, a svoju poziciju u kampu osiguralo je i dvoje mladih iz Hrvatske, Blaž Alagušić iz Umaga i Paula Ambruš iz Zagreba.

Na ovogodišnji natječaj Allianza za sudjelovanje u kampu prijavio se rekordan broj zainteresiranih iz Hrvatske, njih čak dvjestotinjak, no samo je dvoje sretnika dobilo priliku da provedu jedinstveno vrijeme u društvu vrhunskih nogometnih igrača i stručnjaka.

Osim treninga tijekom šest dana trajanja kampa za sudionike su organizirane i mnoge druge aktivnosti poput razgledanja grada, posjete službenom muzeju kluba "FC Bayern Erlebniswelt" te obilaska Allianz Arene.

Allianz Arena je početkom srpnja odaslala snažnu i jedinstvenu čestitku povodom ulaska Hrvatske u Europsku uniju zasvijetlivši u prepoznatljivim bojama hrvatskog obilježja - crveno bijelim kockicama na veliku radost i oduševljenje hrvatskih građana.

Tijekom vikenda polaznici kampa imat će priliku prisustvovati zatvorenom treningu Bayernovih igrača i družiti se sa zvijezdama poput Marija Mandžukića, Bastiana Schweinsteigera, Phillipa Lahma, Javija Martineza, Thomasa Müllera i Manuela Neuera.

Službeno otvaranje ovogodišnjeg kampa, uz predstvaljanje cjelokupnog programa, kojem će prisustvovati i njemački reprezentativac Holger Badstuber održat će se u četvrtak, 8. kolovoza 2013. u 10 sati, a moći će se pratiti uživo putem livestreama na Facebook stranici Allianz Hrvatska (https://www.facebook.com/allianz.hr).

 

Za daljnje informacije molimo kontaktirajte:

 

Frane Majstorović

v.d. Direktor Službe marketinga

frane.majstorovic@allianz.hr