Kontakt centar

Besplatni tel. 0800 5000
Inozemstvo (trošak pozivatelja): +385 1 4653-535
(pon - pet 08-20, sub 09-15)

Upišite vašu adresu

(npr. Heinzelova 70, Zagreb)

Vaš odštetni zahtjev možete prijaviti:

Moj Allianz - portal za klijente

Pregled polica osiguranja, prijava štete, statusi prijavljenih šteta, uplate, isplate...


Upišite podatke za prijavu

Brojevi telefona usluga na raspolaganju klijentima po određenim policama osiguranja:

U Hrvatskoj
U inozemstvu
  • Pomoć u slučaju bolesti ili nezgode: 00431 525 03 6240 (uz Putno osiguranje)
  • Pomoć na cesti: 00431 525 03 6240 (uz Euro+)

Na Allianz Junior Football Campu i dva predstavnika iz Hrvatske

Na Allianz Junior Football Campu i dva predstavnika iz Hrvatske

S finalom Svjetskog prvenstva nogometna groznica ne završava - Allianz od 20. do 25. kolovoza u europskoj prijestolnici nogometa okuplja 80 tinejdžera iz 31 države svijeta na jedinstvenom jednotjednom nogometnom kampu.

Nogometni kamp je dio globalne Allianz inicijative Football for life čiji je cilj putem povezivanja mladih zaljubljenika u nogomet iz cijeloga svijeta poticati multikulturalni dijalog i suradnju. U Allianzovom nogometnom kampu sudjeluju i hrvatski predstavnici, a između rekordnih 260 prijava priliku za odlazak u München dobili su Dino Slavić i Ivan Matanić, koji su svojim prijavama pokazali najveću kreativnost, motivaciju, ljubav prema nogometu i želju za multikulturalnim iskustvom.

"Nogomet je univerzalni jezik kojeg govore milijuni ljudi diljem svijeta. Posebno nam je drago što smo i ove godine u Allianzov nogometni kamp u mogućnosti uključiti i mlade talente iz Hrvatske. Kamp je jedinstvena prilika mladim zaljubljenicima u nogomet da razviju svoje vještine, upoznaju slavne igrače te izgrade prijateljske odnose s vršnjacima iz drugih zemalja i drugih kontinenata", izjavila je Maja Amidžić, direktorica Sektora market menadžmenta u Allianzu.  

U šest godina od kako se kamp održava u njemu je sudjelovalo preko 500 tinejdžera u dobi od 14 do 16 godina, dobivši nezaboravnu priliku za treniranje i druženje s nogometašima i trenerima  FC Bayerna. Na službenim terenima u Säbener ulici u Münchenu, treneri omladinskih uzrasta FC Bayerna podučavati će sudionike kampa nogometnim vještinama, a vrhunac tjedna bit će njihov posjet Allianz Areni te ulaznice za prvu utakmicu Bundeslige u sezoni. Osim treninga, sudionici će imati priliku uživo upoznati igrače FC Bayerna, dobiti njihove autograme, razgledati München i sklopiti vrijedna poznanstva.

Službeno otvaranje ovogodišnjeg kampa, uz predstavljanje cjelokupnog programa, održat će se u srijedu, 20. kolovoza 2014., a moći će se pratiti putem Facebook stranice Allianz Hrvatska. Više informacija o kampu možete saznati kroz video prošlogodišnjeg kampa.

Za daljnje informacije molimo kontaktirajte:

Lana Zeković Mellé

Voditelj korporativnih komunikacija

Allianz Zagreb d.d.

Heinzelova 70

10 000 Zagreb

Tel. +385 1 3670 270

Fax.+ 385 1 3670 783

GSM: 099 3670 448

lana.melle@allianz.hr