Kontakt centar

Besplatni tel. 0800 5000
Inozemstvo (trošak pozivatelja): +385 1 4653-535
(pon - pet 08-20, sub 09-15)

Upišite vašu adresu

(npr. Heinzelova 70, Zagreb)

Vaš odštetni zahtjev možete prijaviti:

Moj Allianz - portal za klijente

Pregled polica osiguranja, prijava štete, statusi prijavljenih šteta, uplate, isplate...


Upišite podatke za prijavu

Brojevi telefona usluga na raspolaganju klijentima po određenim policama osiguranja:

U Hrvatskoj
U inozemstvu
  • Pomoć u slučaju bolesti ili nezgode: 00431 525 03 6240 (uz Putno osiguranje)
  • Pomoć na cesti: 00431 525 03 6240 (uz Euro+)

„Treneri velikog srca“ putuju u London

„Treneri velikog srca“ putuju u London

U sklopu SPORTO konferencije održane 20./21.11.2014 u Portorožu, Društvo za marketing Slovenije dodijelilo je nagrade najboljim sponzorskim projektima iz regije. Peteročlani međunarodni žiri u sklopu kojeg je bio i predstavnik Europske sponzorske asocijacije “Trenere velikog srca” proglasio je najboljim sponzorskim projektom iz Hrvatske (SPORTO Best sponsorship of Croatia 2014) čime mu je osiguran neposredan ulazak u konkurenciju za nagradu “Best of Europe Award” koja će se dodijeliti u siječnju 2015. u Londonu.

“Treneri velikog srca” nadogradnja su Allianzovog dugogodišnjeg sponzorskog partnerstva s Hrvatskim paraolimpijskim odborom. Vođeni vizijom da svakom djetetu omoguće osnovno ljudsko pravo na bavljenje sportom Allianz je širio znanje o paraolimpijskom pokretu te u sredinama u kojima nije postojala sportska ponuda pokrenuo škole plivanja i atletike za djecu s teškoćama u razvoju. Na taj je način obogatio živote brojnih mališana koji će jednog dana možda postati i paraolimpijci.

Projekt je u suradnji s Allianzom osmislio Viktor Vetturelli iz CiV savjetovanja, tvrtci specijaliziranoj za strateška sponzorstva: “Pomicanje fokusa sponzorstva sa velikih brojki i medijske eksploatacije prema rješavanju realnih društvenih pitanja i problema, u našoj je regiji još uvijek smjeli korak. Zato me činjenica da je žiri prepoznao snagu projekta iznimno raduje te se nadam da će sve više kompanija pratiti Allianzov primjer.”

Lana Zeković Melle, voditeljica korporativnih komunikacija Allianza prilikom preuzimanja nagrade rekla je: “Više od stotinu i šezdeset djece s kojom Treneri velikog srca rade te veliki interes gradova za našim školama potvrđuju ispravan smjer i vrijednost ovog projekta. Drago nam je što je to prepoznala i struka te nas ovo priznanje dodatno motivira u ostvarivanju vizije da svakom djetetu omogućimo osnovno ljudsko pravo na bavljenje sportom.”

Više informacija o projektu i popis plivačkih i atletskih škola po gradovima dostupan je na Facebook stranici Allianz ParaSport.

Za daljnje informacije molimo kontaktirajte:

Lana Zeković Mellé

Voditelj korporativnih komunikacija

Allianz Zagreb d.d.

Heinzelova 70

10 000 Zagreb

Tel. +385 1 3670 270

Fax.+ 385 1 3670 783

GSM: 099 3670 448

lana.melle@allianz.hr

www.allianz.hr