Kontakt centar

Besplatni tel. 0800 5000
(pon - pet 08 -17 sati)
Inozemstvo (trošak pozivatelja): +385 1 4653-535

Upišite vašu adresu

(npr. Heinzelova 70, Zagreb)

Vaš odštetni zahtjev možete prijaviti:

Moj Allianz - portal za klijente

Pregled polica osiguranja, prijava štete, statusi prijavljenih šteta, uplate, isplate...


Upišite podatke za prijavu

Brojevi telefona usluga na raspolaganju klijentima po određenim policama osiguranja:

U Hrvatskoj
U inozemstvu
  • Pomoć u slučaju bolesti ili nezgode: 00431 525 03 6240 (uz Putno osiguranje)
  • Pomoć na cesti: 00431 525 03 6240 (uz Euro+)

U Opatiji otvorena prva stolnoteniska škola za djecu s teškoćama u razvoju u Hrvatskoj u sklopu projekta Treneri velikog srca

Prva stolnoteniska škola za djecu s teškoćama u razvoju u Hrvatskoj otvorena je danas u Sportskoj dvorani „Marino Cvetković“ u sklopu nacionalnog projekta Treneri velikog srca. Opatijska djeca s teškoćama u razvoju od sada će se moći nesmetano baviti sportom uz stručni nadzor posebno educiranih trenera, zahvaljujući projektu kojeg širom Hrvatske provodi Allianz u suradnji s Hrvatskim paraolimpijskim odborom.

Nakon jedanaest plivačkih i četiri atletske škole otvorenih diljem Hrvatske, ovaj društveno odgovorni projekt postao je bogatiji za prvu školu stolnoga tenisa koji pogoduje razvoju motorike, koordinacije i refleksa čime se svrstava među idealne sportove za sportske početke.

„Izrazito nam je bitno da svi naši sugrađani imaju jednake mogućnosti i kvalitetu života koju zaslužuju, a sport tu igra ključnu ulogu u zdravijem i aktivnijem provođenju slobodnog vremena i pospješivanju procesa socijalizacije“, ustvrdila je tom prigodom Mirela Šikoronja, trenerica stolnoteniske reprezentacije osoba s invaliditetom.

Za okupljene je tom prilikom pripremljen i sportsko-zabavni program u kojemu je naš proslavljeni paraolimpijac Vjekoslav Gregorović odmjerio snage sa europskim prvakom u jedrenju na dasci, Enricom Marottijem, nakon čega je uslijedila demonstracija treninga stolnoteniske škole.

Otvorenju škole u Opatiji nazočila je i Lana Zeković Mellé, voditeljica korporativnih komunikacija Allianza, pruživši svoju potporu ovom ali i budućim projektima kojima je cilj razvoj sporta osoba s invaliditetom i širenje znanja o paraolimpizmu.

„U Allianzu smo izrazito ponosni na Trenere velikog srca te zadovoljni činjenicom da smo uz pomoć partnera uspjeli osigurati održivost projekta. Dojmovi sudionika i njihov napredak zorno nam iznova dokazuju da smo na pravom putu. Naime, osim poboljšanja motoričkih sposobnosti djeca s teškoćama u razvoju na treninzima se druže i treniraju zajedno sa ostalim mladim sportašima čime ih se osnažuje, a ove potonje senzibilizira, te na taj način i jedni i drugi profitiraju“, naglasila je Lana Zeković Melle.

Projekt „Treneri velikog srca“ pokrenut je u listopadu 2013. godine kako bi se djeci s teškoćama u razvoju omogućilo ravnopravno bavljenje sportom. Tijekom dvije godine otvoren je niz plivačkih i atletskih škola koje svojim djelovanjem promiču sinergijski učinak individualnog i grupnog rada, kao i socijalizaciju djece.

Više informacija o projektu i pregled škola po gradovima dostupan je na Facebook stranici Allianz ParaSport.