Kontakt centar

Besplatni tel. 0800 5000
(pon - pet 08 -17 sati)
Inozemstvo (trošak pozivatelja): +385 1 4653-535

Upišite vašu adresu

(npr. Heinzelova 70, Zagreb)

Vaš odštetni zahtjev možete prijaviti:

Moj Allianz - portal za klijente

Pregled polica osiguranja, prijava štete, statusi prijavljenih šteta, uplate, isplate...


Upišite podatke za prijavu

Brojevi telefona usluga na raspolaganju klijentima po određenim policama osiguranja:

U Hrvatskoj
U inozemstvu
  • Pomoć u slučaju bolesti ili nezgode: 00431 525 03 6240 (uz Putno osiguranje)
  • Pomoć na cesti: 00431 525 03 6240 (uz Euro+)

Ugovaranje police osiguranja kućanstva putem interneta

  • Od 11. studenog Allianz nudi mogućnost ugovaranja police osiguranja kućanstva putem interneta.
  • Prvi put u Hrvatskoj, u sklopu osiguranja kućanstva, moguće je osigurati i kućne ljubimce online.
  • U promotivnom razdoblju do 31. prosinca Allianz nagrađuje sve online ugovaratelje osiguranja kućanstva s popustom od 15 posto.

U skladu s brzim načinom života kojeg prati i snažan razvoj tehnologije, Allianz od 11. studenog korisnicima nudi brz i jednostavan način ugovaranja police osiguranja kućanstva iz topline vlastitog doma - putem online kupnje. Korisnici imaju na izbor tri paketa osiguranja: osnovni, klasični i ekskluzivni, a uz svaki od navedenih paketa moguće je ugovoriti i osiguranje kućnih ljubimaca. Time je po prvi put u Hrvatskoj ljubimce moguće osigurati online.

"Vodimo se potrebama i očekivanjima klijenata te idemo u korak s razvojem tehnologije. Ova je usluga još jedna potvrda naše želje da se maksimalno približimo korisnicima, kako bi im olakšali ugovaranje polica te im samim time uštedjeli vrijeme", rekla je Maja Amidžić, direktorica Market menadžment sektora u Allianzu.

Ugovaranje police na Allianz internetskim stranicama jednostavan je i brz postupak u samo četiri koraka. Online kupnja podržava sve kreditne kartice i mogućnost obročnog plaćanja, ali i debitne kartice većih banaka u Hrvatskoj. Uz popuste na jednokratnu uplatu i višegodišnju policu, u promotivnom razdoblju do 31. prosinca Allianz sve korisnike koji ugovore osiguranje imovine putem online kupnje nagrađuje s dodatnim popustom od 15 posto. Popust se ostvaruje putem promotivnog koda koji se nalazi na internetskim stranicama allianz.hr.

Osim jednostavnosti i brzine, online kupnja nudi i sve pogodnosti klasičnog ugovaranja polica pa tako i pogodnosti unutar MultiPlusCard programa. Korisnici skupljaju bodove jednostavnim unosom broja svoje MultiPlusCard kartice i time ulaze u nagradnu igru u kojoj mogu osvojiti 1.000.000 bodova, tj. 40.000 kuna na svojoj kartici.

Za više informacija, molimo kontaktirajte:

Lana Zeković Mellé

Voditelj korporativnih komunikacija

lana.melle@allianz.hr