Što sve pokriva Allianz putno osiguranje

Povuci za više informacija

Troškovi nužnog liječničkog tretmana
Troškovi lijekova i medicinskih potrepština
Nužna medicinska pomagala za hodanje
Kliničko liječenje znanstveno priznatim metodama
Troškovi prijevoza priznatih službi za hitne slučajeve
Troškovi prebacivanja u specijalnu kliniku
Troškovi operacije
Troškovi repatrijacije osiguranika
Hitne stomatološke usluge
Osiguranje prtljage

Allianz putno osiguranje – brzo i jednostavno ugovaranje police!

Allianz je partner kojem možete vjerovati
Možete ugovoriti i dodatne pakete 
Iznos osiguranja birate sami

Želite li prijaviti štetu?

ekomi

Ukupna ocjena zadovoljstva klijenata

4.5/5

3672 Ocjene

Što naši klijenti kažu o nama

Zadovoljstvo obradom šteta

Najčešća pitanja vezana za Allianz putno osiguranje

Trajanje pojedinačnog osiguranja može biti u trajanju do 365 dana. Moguće je ugovoriti i godišnju policu koja pokriva neograničeni broj putovanja, pod uvjetom da pojedino putovanje ne traje duže od 28 dana. Nije moguće ugovaranje višegodišnjih osiguranja.

 

Uz putno osiguranje moguće je ugovoriti i osiguranje od posljedica nezgode, osiguranje privatne odgovornosti te osiguranje prtljage.

 

Europska zdravstvena iskaznica pokriva samo neodgodive intervencije, i to isključivo u javnim zdravstvenim ustanovama zemalja Europske unije. Ona oslobađa hrvatske državljane od participacije samo u onim slučajevima kada su od iste oslobođeni državljani te države. Allianz putno zdravstveno osiguranje pak pomaže i kod prevladavanja jezičnih barijera, pomaže u pronalaženju najbližeg liječnika, pokriva troškove medicinskih tretmana i lijekova u punom iznosu.

 

Ukoliko je osiguranik mlađi od 60 godina, policom se pruža i pokriće:

  • troškova hitne medicinske skrbi (pregleda liječnika, laboratorijskih testova i pretraga, lijekova propisanih od strane liječnika, bolničkog liječenja) uslijed oboljenja uzorkovanog virusom COVID-19 do podlimita od 10% iznosa osiguranja iskazanog na polici osiguranja.
  • troškova repatrijacije osiguranika sukladno čl. 10 Uvjeta paketa putnog osiguranja (243-1213) i kada je oboljenje uzrokovano virusom COVID-19, do podlimita od 50% iznosa osiguranja iskazanog na polici osiguranja.

Troškovi obveznih medicinskih testova neophodnih za početak, nastavak ili povratak s putovanja, a koji nisu indicirani pogoršanjem zdravstvenog stanja osiguranika, nisu u pokriću.

Troškovi karantene, kao ni troškovi prisilnog ostanka (nemogućnost povratka u domicilnu zemlju) nisu osigurani rizik i nisu u pokriću.

Trebate li pomoć?

Nudimo prilagođena rješenja za individualne potrebe kako bismo vam osigurali najbolje moguće osiguranje za vašu situaciju.
alt

Pronađite dokumente koji vam trebaju

alt
Obrasci, uvjeti osiguranja i ostali korisni dokumenti