Press Centar

svi 13, 2021

Priopćenje o rezultatima za prvo tromjesečje 2021. godine

Tvrtka Allianz sjajno je otpočela 2021. godinu, da bi se zatim jednako uspješno nastavila nositi s posljedicama tekuće pandemije. Grupa je zabilježila snažne rezultate u svim svojim poslovnim segmentima; pritom je u segmentima neživotnih te životnih i zdravstvenih osiguranja zabilježen značajan rast profitabilnosti, što je jasan pokazatelj njihova oporavka.
Pročitajte više

svi 12, 2021

Allianzovo Globalno izvješće o osiguranju 2021.

Danas je Allianz objavio svoje posljednje "Globalno izvješće o osiguranju", koje analizira razvoj tržišta osiguranja u svijetu . Prema izvješću, industrija osiguranja relativno je lagano prošla tijekom krize uzrokovane koronavirusom: 2020. godine globalni prihod od premija pao je za samo 2,1 %.
Pročitajte više

svi 05, 2021

Allianz objavljuje svoje Izvješće o održivosti za 2020. godinu i nove smjernice za poslovne modele na bazi ugljena

Allianz Grupa objavila je svoje 20. Izvješće o održivosti u kojem je istaknula svoja postignuća u području zaštite okoliša, socijalnom i korporacijskom upravljanju u fiskalnoj 2020. godini, kao i strategiju i ciljeve održivosti. U sljedećim godinama tvrtka planira dalje ugrađivati ekološke i socijalne kriterije u svoju poslovnu strategiju, razvoj proizvoda i marketing.
Pročitajte više

27 članaka ukupno

alt

Pronađite dokumente koji vam trebaju

alt
Obrasci, uvjeti osiguranja i ostali korisni dokumenti