Press Centar

ruj 01, 2020

Allianz klijenti odabrali oblik pomoći HGGS-u

Kako bi unaprijedili naše partnerstvo s Hrvatskom gorskom službom spašavanja, zamolili smo vas, naše klijente, za pomoć u odluci oko oblika suradnje. Većina vas u online anketi odlučila je da sredstva usmjerimo za pomoć u radu Centra za obuku potražnih pasa.
Pročitajte više

srp 02, 2020

Globalno izvješće o osiguranju 2020.

Globalna industrija osiguranja ušla je u 2020. godinu u dobrom stanju: u 2019. godini premije su porasle za 4,4 %, što je najjači rast u četiri godine. Povećanje je potaknuto životnim seg-mentom u kojem je rast naglo porastao tijekom 2018. na 4,4 %, dok je Kina premašila pri-vremeni regulatorni zastoj, a zrela tržišta konačno su se uhvatila ukoštac s niskim kamatnim stopama. Osiguranje imovine i osiguranje od nezgoda zabilježilo je gotovo istu stopu rasta (4,3 %), s 5,4 % u 2018. godini.
Pročitajte više

svi 28, 2020

Globalno izvješće o mirovinskim sustavima 2020

Allianz je danas predstavio prvo izdanje svog „Globalnog izvješća o mirovinskim sustavima“ (Global Pension Report), u kojem se analiziraju mirovinski sustavi diljem svijeta uz pomoć Allianzova vlastitog mirovinskog pokazatelja pod nazivom Allianz Pension Indicator (API). Pokazatelj prati jednostavnu logiku: započinje s analizom demografskih i fiskalnih preduvjeta, nakon čega razmatra mirovinske sustave na temelju dviju presudnih dimenzija: održivosti i prikladnosti.
Pročitajte više

6 članaka ukupno

alt

Pronađite dokumente koji vam trebaju

alt
Obrasci, uvjeti osiguranja i ostali korisni dokumenti