dzo

Riješite se potencijalno visokih troškova participacije

Za svaku novougovorenu policu dopunskog zdravstvenog osiguranja privatnim korisnicima poklanjamo uslugu m-Doktor na jednu godinu.

Allianz dopunsko zdravstveno osiguranje nudi vam dva paketa pokrića

Povuci za više informacija

A lista lijekova
A+B lista lijekova
Izdavanje lijeka po receptu s osnovne A liste lijekova
Primarna zdravstvena zaštita i bolnički troškovi
Specijalistički pregledi, dijagnostika, laboratorijske pretrage
Ortopedska, dentalna i druga pomagala
Digitalna iskaznica za plaćanje participacije
Povrat jedne godišnje premije ako u 5 godina niste koristili karticu za podmirenje i povrat participacije
Izdavanje lijeka po receptu s dopunske B liste lijekova - najviše 2 kutijice po svakom lijeku

Mjesečna premija po paketima

Police osiguranja se ugovaraju dugoročno. Dugoročnu policu moguće je otkazati pisanim putem najkasnije tri mjeseca prije isteka tekuće osigurateljne godine.

Povuci za više informacija

A lista lijekova
A+B lista lijekova
18 - 30 godina
7 EUR
10 EUR
31 - 40 godina
7,50 EUR
11 EUR
41 - 50 godina
10 EUR
14,50 EUR
51 - 60 godina
13,50 EUR
19,50 EUR
61 godina i više
24 EUR
36 EUR
  • Vaša digitalna kartica služi kao sredstvo plaćanja za sudjelovanja u troškovima zdravstvene zaštite (posjet liječniku u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, izdavanje lijeka na recept, specijalističke preglede i dijagnostiku, bolnička liječenja, fizikalnu terapiju, pomagala, itd.).
  • Ukoliko ste ugovorili Prošireni paket (A+B lista lijekova), za lijekove s B (dopunske) liste lijekova potrebno je platiti participaciju u ljekarnama te potom zatražiti povrat uz predočenje računa koji glasi na ime osiguranika. Isto se odnosi i na ortopedska i druga pomagala ako se podižu u ljekarnama
  • Ukoliko ortopedska i druga pomagala podižete u specijaliziranim zdravstvenim ustanovama koji su partneri Allianza participacija se naplaćuje direktno putem iskaznice dopunskog zdravstvenog osiguranja.

Povrat možete zatražiti: 

  • na našoj web stranici: Prijava zdravlje (allianz.hr) 
  • kroz m-Allianz aplikaciju: otvorite m-Allianz aplikaciju > fotografirajte račun > novac sjeda izravno na vaš tekući račun u najkraćem mogućem roku
  • Ukoliko se polica ugovara u akciji, akcijska cijena se odnosi na prvu osigurateljnu godinu, nakon čega se primjenjuje standardni cjenik za dopunsko zdravstveno osiguranje tj. primjenjuju se redovne cijene. 

Allianz dopunsko zdravstveno osiguranje – brzo i jednostavno ugovaranje police!

Allianz je partner kojem možete vjerovati
Dopunsko zdravstveno osiguranje je potpuno digitalizirano
S policom Allianz dopunskog zdravstvenog osiguranja dobivate digitalnu iskaznicu kao sredstvo plaćanja

Želiš prijaviti štetu?

ekomi

Ukupna ocjena zadovoljstva klijenata

4.5/5

7995 Ocjene

Što naši klijenti kažu o nama

Zadovoljstvo obradom šteta

Najčešća pitanja vezana za dopunsko zdravstveno osiguranje

Liječnik odgovara na vaše poruke 24 sata na dan! U sklopu usluge m-Doktor možete koristiti Abi - virtualni asistent za zdravlje. Anonimno postavite pitanje liječniku u bilo koje doba dana ili noći SMS-om ili porukom iz popularnih aplikacija za razmjenu poruka.

Ime i specijalizacija liječnika koji odgovara na vaše pitanje uvijek će vam biti vidljivi, a svako pitanje pažljivo će se razmotriti i na nj će se pozorno odgovoriti u najkraćemu mogućem roku.

Za svaku novougovorenu policu dopunskog zdravstvenog osiguranja privatnim korisnicima poklanjamo uslugu m-Doktor na jednu godinu. U tom razdoblju besplatno se možete savjetovati s liječnikom, s ograničenjem od jedne konzultacije (slučaja) na mjesec.

Nakon ugovaranja police dopunskog zdravstvenog osiguranja primit ćete SMS i e-mail sa detaljima korištenja usluge. Nakon isteka gratis razdoblja usluga se automatski deaktivira. U slučaju da nakon isteka gratis razdoblja i dalje želite koristiti uslugu m-Doktor, potrebno je ugovoriti uslugu po cijeni od 1,99 EUR mjesečno (23,89 EUR godišnje) i u tom slučaju imate neograničen broj upita dok god ste korisnik usluge.

Uz nadoplatu možete ugovoriti još i m-Doktor uslugu, kućnu njegu ili dnevnu naknadu za liječenje u bolnici uslijed nezgode ili bolesti. Naravno, možete ugovoriti i sva tri pokrića.
Osobama starijim od 18 godina koje brinu o svome zdravlju, imaju obvezno zdravstveno osiguranje i žele se osigurati od potencijalno visokih participacija u troškovima zdravstvene zaštite.
Drugo liječničko mišljenje moguće je ugovoriti samo uz pokriće kućne njege.

Trebate li pomoć?

Nudimo prilagođena rješenja za individualne potrebe kako bismo vam osigurali najbolje moguće osiguranje za vašu situaciju.
alt

Pronađite dokumente koji vam trebaju

alt
Obrasci, uvjeti osiguranja i ostali korisni dokumenti