Novosti iz Allianza

Vijesti, priče i ideje koje vrijedi pročitati
odrzivi_razvoj

Kako održivi razvoj utječe na očuvanje naše zemlje?

Kao osiguravajuće društvo, različitim inicijativama i alatima u svakodnevnom poslovanju nastojimo biti pokretači pozitivnih promjena i dati svoj doprinos očuvanju Zemlje.
Pročitajte više

100 dana do Olimpijskih igara – intervju s olimpijkom Sandrom Elkasević

Ususret 100 dana do Olimpijskih igara koje krećemo odbrojavati 17. travnja, kao ponosni partner Hrvatskog olimpijskog odbora intervjuirali smo olimpijku Sandru Elkasević. Evo što je rekla o pripremama za ovogodišnje veliko sportsko natjecanje.
Pročitajte više

Zdrav duh u zdravom tijelu – savjeti za kvalitetnije zdravlje

U svojem trudu da se brinemo o našim najmilijima i pružimo im podršku u teškim životnim situacijama, često zaboravljamo da je naše vlastito zdravlje od ključne važnosti. Iako se svi slažemo da bi zdravlje uvijek trebalo biti naša primarna briga, ponekad se dogodi da sebe stavljamo na drugo mjesto.
Pročitajte više
skije

Veza između visoko prerađene hrane i zdravlja mozga

Istraživanja su pokazala da je prehrana koja sadržava visoko prerađenu hranu povezana sa slabljenjem kognitivnih sposobnosti povezanih sa starenjem te s problemima mentalnog zdravlja.
Pročitajte više
skije

Dodjela Oscara 2024. - Svjetla reflektora i Allianz!

Ove je godine Allianz Commercial osigurao polovicu od deset nominiranih za najbolji film na dodjeli Oscara. Tko će slavodobitno otići kući, a tko skrivati razočaranje kada se na 96. dodjeli Oscara 10. ožujka otvore najvažnije omotnice?
Pročitajte više
skije

Što je osjetljivost na hranu i kako znati imate li je?

Osjetljivost na hranu je u porastu, a procjenjuje se da 1 od 5 ljudi ima neki oblik intolerancije na hranu.
Pročitajte više
priprema

Kako ne bankrotirati na putovanju u inozemstvu?

Liječničke usluge izvan granica Hrvatske nerijetko su iznimno skupe pa kada ih zatrebaš radi iznenadne bolesti, akutne zubobolje ili pak ozlijede, računi mogu postati astronomski. Putno osiguranje tada spašava stvar.
Pročitajte više
skije

Kako odabrati ispravan tip skija za sebe?

Pri odabiru skija treba voditi računa o stilu vožnje i svrsi. Stručni savjeti u prodavaonici sportske opreme pomoći će vam u donošenju prave odluke.
Pročitajte više
priprema

Briga o ljubimcu po hladnom vremenu

Kako temperature padaju i dolazi zimsko vrijeme, važno je biti svjestan potreba vašeg ljubimca. Nudimo nekoliko vrhunskih savjeta koji će pomoći da vaš ljubimac bude topao i siguran ove zime.
Pročitajte više

48 članaka ukupno