Novosti iz Allianza

Vijesti, priče i ideje koje vrijedi pročitati

Međunarodni olimpijski dan

Već dugi niz godina, 23. lipnja širom svijeta obilježava se Međunarodni olimpijski dan. Glavni cilj ovog važnog datuma je pozvati što veći broj građana na bavljenje sportom te istaknuti sve važne sportske i olimpijske vrijednosti.
Pročitajte više

Savjeti za sigurno putovanje

Stiglo je sunčano vrijeme i ljetni su praznici pred vratima! S duljim danima i toplijim temperaturama, sada je savršeno vrijeme da počnete planirati godišnji odmor. Jeste li za putovanje automobilom?
Pročitajte više

„Sat za nas“ – kako kvalitetnije provesti vrijeme s djecom

Svake se godine 15. svibnja obilježava Međunarodni dan obitelji kojemu je cilj podići svijest o važnosti obitelji i njezinoj ulozi u društvu. Ove godine u Allianzu taj bitan datum želimo obilježiti stavljanjem fokusa na kvalitetno provođenje vremena s djecom.
Pročitajte više

100 dana do Paraolimpijskih igara – Intervju s paraolimpijcima

Ovo je priča o ljudima koji su istovremeno dio statistike i oni koji nadilaze barijere postavljene tim statistikama. Oko 15 posto stanovništva živi s invaliditetom, što ih čini najvećom manjinom na svijetu.
Pročitajte više
odrzivi_razvoj

Kako održivi razvoj utječe na očuvanje naše zemlje?

Kao osiguravajuće društvo, različitim inicijativama i alatima u svakodnevnom poslovanju nastojimo biti pokretači pozitivnih promjena i dati svoj doprinos očuvanju Zemlje.
Pročitajte više

100 dana do Olimpijskih igara – intervju s olimpijkom Sandrom Elkasević

Ususret 100 dana do Olimpijskih igara koje krećemo odbrojavati 17. travnja, kao ponosni partner Hrvatskog olimpijskog odbora intervjuirali smo olimpijku Sandru Elkasević. Evo što je rekla o pripremama za ovogodišnje veliko sportsko natjecanje.
Pročitajte više

Zdrav duh u zdravom tijelu – savjeti za kvalitetnije zdravlje

U svojem trudu da se brinemo o našim najmilijima i pružimo im podršku u teškim životnim situacijama, često zaboravljamo da je naše vlastito zdravlje od ključne važnosti. Iako se svi slažemo da bi zdravlje uvijek trebalo biti naša primarna briga, ponekad se dogodi da sebe stavljamo na drugo mjesto.
Pročitajte više
skije

Veza između visoko prerađene hrane i zdravlja mozga

Istraživanja su pokazala da je prehrana koja sadržava visoko prerađenu hranu povezana sa slabljenjem kognitivnih sposobnosti povezanih sa starenjem te s problemima mentalnog zdravlja.
Pročitajte više
skije

Dodjela Oscara 2024. - Svjetla reflektora i Allianz!

Ove je godine Allianz Commercial osigurao polovicu od deset nominiranih za najbolji film na dodjeli Oscara. Tko će slavodobitno otići kući, a tko skrivati razočaranje kada se na 96. dodjeli Oscara 10. ožujka otvore najvažnije omotnice?
Pročitajte više

52 članaka ukupno