Karijera u Allianzu

Želite postati dio tima predvodnika inovacija svjetske osigurateljne industrije? Istražite prilike i pridružite nam se.

Istražite poslove u Allianzu

Tražite posao u Allianz Hrvatska? Istražite sve otvorene pozicije i pronađite ono što vam najviše odgovara.
Interested in jobs at Allianz around the globe? Explore jobs on our global job search.
Pronađite pravi posao i upamtite: Vaša prijava je vaša posjetnica.

Prijavite se online i upotrijebite svoj LinkedIn profil ili CV. Stvorite vlastiti osobni profil kako biste se prijavili za više različitih poslova dostupnih u tvrtkama Allianz širom svijeta. Ne možete pronaći pravi posao? Možemo vam pomoći u tome. Prijavite se za obavijesti o poslu! Informacije o obradi podataka prijavljenih kandidata možete pročitati ovdje.

Nakon što ste pronašli otvorenu poziciju koja vam se sviđa, vrijeme je da poradite na svojoj prijavi. Ako je potrebno popratno pismo, treba ga prilagoditi poziciji za koju se prijavljujete. Obavezno istaknite vještine, iskustva i kompetencije koje su relevantne za ulogu i čine vas idealnim kandidatom. Najbolja propratna pisma su kratka i jasna. Slobodno upotrijebite generički pozdrav, nitko neće pomisliti da ste loš kandidat ako niste mogli otkriti ime voditelja zaposlenja. Nekoliko pitanja na koja bi vaše popratno pismo trebalo odgovoriti:

  • Zašto želite raditi za Allianz?
  • Zašto vas zanima objavljeno radno mjesto?
  • Što vas čini pravim kandidatom za tu funkciju?

Vaš životopis ključ je dobre prijave. Dobro strukturirani životopis pomoći će vam da naglasite svoje profesionalno iskustvo i uspjehe. Veličina i vrsta fonta trebaju biti jasno čitljivi, a cjelokupni izgled i oblikovanje trebaju biti jednostavni. Započnite sa svojim osobnim podacima, nakon čega slijedi školovanje ili stručno usavršavanje, profesionalno iskustvo, strani jezici, međunarodno iskustvo, druge aktivnosti i hobiji.

  • Osobni podaci: Molimo vas da u svoj životopis navedete sve važne podatke za kontakt, kao što su vaše ime, e-mail adresa, telefonski broj i poštanska adresa, kao i popratno pismo.
  • Trening/obrazovanje/kvalifikacije: Vaš životopis trebao bi točno odražavati vaše obrazovanje zajedno s vašim postignućima, kao što su stupnjevi, certifikati i stečene ocjene.
  • Profesionalno iskustvo: Navedite svoje prethodne poslove i trajanje zaposlenja u svakoj tvrtki. Sažmite važne detalje svojih zadataka u svakoj poziciji.
  • Prije nego što pošaljete prijavu, ne zaboravite svoje privitke. Reference, potvrde o radnom mjestu, prijepisi ocjena i bilo koja druga relevantna pisana dokumentacija potrebne su za potvrdu vaših kvalifikacija i iskustva.

Saznajte što više o Allianzu kao kompaniji i njegovim poslovnim područjima, kao i o našoj korporacijskoj kulturi, strategiji i vrijednostima. Budite sigurni da znate najnovija dostignuća u vašem području stručnosti, industrije i tržišta. Upoznajte se sa položajem za koji se prijavljujete tako što ćete naučiti glavne zadaće i odgovornosti. Budite spremni pokazati nam zašto želite raditi za nas, zašto bismo vas angažirali i koja iskustva i vještine čine vas pravim kandidatom za tu poziciju. Uz procjenu vaših profesionalnih vještina, intervjui su osmišljeni kako bi procijenili i ostale vještine i osigurali da odražavaju kulturu naše tvrtke.

Molim odgovorite pažljivo i na najbolji mogući način. Uvijek biste trebali na trenutak razmisliti o tome što ispitivač zapravo želi znati. Dajte kratke, precizne odgovore. Ako vam treba malo vremena da razmislite o svom odgovoru, slobodno ga uzmite. Svakako potkrijepite svoje odgovore konkretnim primjerima iz vašeg prethodnog profesionalnog ili obrazovnog iskustva. Preporučujemo vam da budete aktivno uključeni u ovaj razgovor. Molimo, ne ustručavajte se postaviti pitanja o poziciji i Allianzu kao tvrtki.

Koga tražimo?

Vaše vještine su važne, kao i naša međusobna usklađenost. Dijelimo li iste vrijednosti?
Osnažujete ljude
Njegujemo stil suradničkog vođenja tako da razvijamo ljude i pružamo povratne informacije, surađujemo i razmjenjujemo najbolje prakse, osnažujemo naše timove i osiguravamo svrhu i smjer.
Ponašate se kao poduzetnik
Za izazove u industriji tražimo poduzetničke umove koji se usude djelovati na prilike i riskirati, preuzeti vlasništvo i odgovornost te prihvaćaju inovacije.
Potičete raznolikost
Živjeti svoj puni potencijal moguće je samo u okruženju povjerenja u kojem svi djeluju integritetno, poštuju se obveze i govore istinu, djeluju transparentno i potiču raznolikost i inkluzivnost.
Postavljate mjerila
Naši kupci su u središtu svega što radimo. Da bismo živjeli izvrsnost kupaca i tržišta, njegujemo najsuvremenija tehnička i operativna znanja i težimo ka pojednostavljivanju i izvrsnosti. Cilj nam je biti mjerilo.

Let's care for tomorrow

Tvoje ambicije. Tvoji snovi. Tvoji izazovi. Tvoje sutra.

Brinimo se o svemu što vas čini posebnima. Objeručke prihvaćamo raznolikost te vas pozivamo da na radnom mjestu budete „svoji“. Fokusiramo se na vaš doprinos, a ne na vašu fizičku prisutnost. Na taj način možemo graditi poslovanje do kojeg nam je svima stalo – slijedeći viziju koju svi dijelimo.

Brinimo se za vaše razvojne prilike. Nudimo prilike za individualni razvoj, od programa međunarodne mobilnosti do ponuda cjeloživotnog učenja za sve naše zaposlenike diljem svijeta.

Brinimo se za sve što nam nosi život. Podržavamo fleksibilni rad te ravnotežu privatnog i poslovnog, stalo nam je do vašeg zdravlja i dobrobiti.

Brinimo se za naše društvo i planet. Pružamo prilike za angažiranje u oblikovanje sigurne, inkluzivne i održive budućnosti.

Brinući se za sutrašnjicu svih unutar Allianza, brinemo i za budućnost svih klijenata na čijem smo raspolaganju. U svakom susretu s klijentom, poslovnoj odluci, te u svakoj usluzi ili proizvodu koji lansiramo.

Pridruži nam se. Allianz.

Što nudimo

Radno vrijeme naših zaposlenika temeljimo na modelima koji im pružaju fleksibilnost u planiranju i organiziranju njihova rada i slobodnog vremena.
Potičemo vas da proširite svoje vještine i stvorite karijeru u raznim funkcijama, zemljama i Allianz entitetima.
Pristupite našim programima za digitalno učenje bilo kada i bilo gdje.
Pridružite se istinski globalnoj tvrtki i istražite naše međunarodno okruženje.
Brinemo o vašem zdravlju i podržavamo vas da ostanete u formi i zdravi.
Vaši će rezultati biti prepoznati s atraktivnim nagradama.