Allianz Prospekt jednokratni

Kontakt centar

Besplatni tel. 0800 5000
(pon - pet 08 -17 sati)
Inozemstvo (trošak pozivatelja): +385 1 4653-535

Upišite vašu adresu

(npr. Heinzelova 70, Zagreb)

Vaš odštetni zahtjev možete prijaviti:

Moj Allianz - portal za klijente

Pregled polica osiguranja, prijava štete, statusi prijavljenih šteta, uplate, isplate...


Upišite podatke za prijavu

Brojevi telefona usluga na raspolaganju klijentima po određenim policama osiguranja:

U Hrvatskoj
U inozemstvu
  • Pomoć u slučaju bolesti ili nezgode: 00431 525 03 6240 (uz Putno osiguranje)
  • Pomoć na cesti: 00431 525 03 6240 (uz Euro+)

  Životno osiguranje koje pomiče granice

Životno osiguranje koje pomiče granice

Allianz Prospekt jednokratni je osiguranje života s ulaganjem u investicijski fond kako bi se postigla ula­gačka atraktivnost s mogućnošću ostvarivanja većih prinosa po isteku osiguranja, dok ste u isto vrijeme osigurani u slučaju onog najgoreg.

Važno je napomenuti da ugovaratelj osiguranja snosi rizik ulaganja tj. ovisno o poslovanju fonda mora biti spreman i na moguće gubitke po isteku osiguranja.

Allianz Prospekt jednokratni možete ugovoriti u poslovnicama Allianza i Zagrebačke banke. Prilikom ugovaranja police osiguranja u Allianzu, novčana sredstva ulažu se u mješoviti investicijski fond Allianz Portfolio, a ugovorite li proizvod u poslovnici Zagrebačke banke vaša sredstva biti će, ovisno o vašem izboru, investirana kroz dionički fond ZB Aktiv ili obveznički fond ZB bond.

Allianz Prospekt jednokratni u Zagrebačkoj banci

Brošura Allianz Prospekt (671 kb)Dokument s ključnim informacijama (KID) - Allianz Prospekt Basic (233 kb)Dokument s ključnim informacijama (KID) - Allianz Prospekt Dinamic (233 kb)

  Pravila igre

Pravila igre

Vaš novac preuzimaju fond manageri Allianz Investa i kroz mješoviti fond Allianz Portfolio ulažu ga u obveznice kao i dionice odabranih kompanija koje pokazuju potencijal rasta te svojom veličinom zadovoljavaju kriterije ulaganja. Tijekom trajanja osiguranja imate pokriće za slučaj smrti, a po isteku osiguranja na račun će vam biti isplaćena tržišna vrijednost  police.

VAŽNO!

  • ugovaratelj osiguranja snosi rizik ulaganja (može ostvariti potencijalno više prinose ili gubitke u odnosu na tradicionalno životno osiguranje),
  • osiguratelj snosi rizik osiguranja (definirane naknade za slučaj smrti, nezgode i sl.),
  • ovisno o proizvodu moguće su i fleksibilnije dodatne jednokratne uplate

  Što je Allianz Portfolio?

Što je Allianz Portfolio?

Mješoviti fond Allianz Portfolio namijenjen je fizičkim i pravnim osobama s dugoročnim ulagačkim horizontom i većom tolerancijom prema riziku. Investicijska politika fonda prilagođava se situaciji na tržištu uvažavajući načela sigurnosti i raznolikosti ulaganja pa
je tako i mogućnost ostvarivanja viših prinosa ulaganjem u dionice izbalansirana stabilnijim ulaganjem u obveznice. Allianz Portfolio može ulagati u obveznice i dionice izdavatelja s područja Republike Hrvatske te ostalih država članica EU-a, OECD-a i CEFTA-e.

Detalje o samom fondu, kao i o Prospektu i Pravilima fonda te Ključnim informacijama
za ulagatelje (KIID) možete pronaći na službenim stranicama
Allianz Investa: www.azinvest.hr