Imate pitanje? Pitajte nas

Pripremite osobne podatke i informacije o polici te ispunite obrazac.

Podaci uspješno poslani.

Isprike, trenutno ne možemo obraditi vaš zahtjev.

Warning - The E-Mail Address configured for this form is either unverified or invalid. Please verify the E-Mail Address and try again later.

A verification E-Mail was sent to the following E-Mail addresses:

Kindly check the corresponding inbox for a verification E-Mail and verify it.

Warning - The page URL seems to be incorrect. Kindly check the URL and try again.

Ako ne posjedujete aktivnu policu/odštetni zahtjev, unesite svoj OIB.

*Poslovni korisnici koji su u sustavu PDV-a, zbog zakonske regulative koja nalaže obvezu dostave fakture i u fizičkom obliku, iste će i dalje zaprimati putem pošte.
Dozvoljeno je do 10 datoteka u formatu .jpeg, .png ili .pdf do ukupno 10MB

Greška Obavezno polje

Pravne osobe u polje "Ime" unose naziv tvrtke (npr. Allianz Hrvatska), a u polje "Prezime" pravni oblik tvrtke (npr. d.d., d.o.o., j.d.o.o., obrt).

Molimo unesite datum u formatu DD.MM.YYYY (pravne osobe polje ostavljaju praznim)

Traženi podaci potrebni su nam za utvrđenje vašeg identiteta i obradu zahtjeva. Zahtjev može podnijeti isključivo ugovaratelj osiguranja ili oštećenik u odštetnom zahtjevu.

Slanjem zahtjeva putem ovog internetskog obrasca  pristajete da vam se informacije o statusu i obradi tako podnesenog zahtjeva dostave na e-mail adresu navedenu u samom zahtjevu. U slučaju da se nakon slanja zahtjeva predomislite, o istome nas možete obavijestiti u bilo kojem trenutku. Za više informacija o načinu slanja obavijesti i obradi vaših osobnih podataka pročitajte naša Pravila o zaštiti prava i osobnih podataka.

Pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću izjavljujem da su svi podaci koje sam naveo/navela točni te preuzimam svu odgovornost za posljedice navođenja netočnih podataka.

Unesite tekst ispod. 60 sekundi preostalo. Ne možete pročitati tekst?